Στο νοσοκομείο ο χειριστής του ανεμόπτερου που κατέπεσε στις Χαλεπιανές

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε ο χειριστής του μικρού αεροσκάφος, που κατέπεσε από ύψος στην περιοχή Χαλεπιανές στο Τσέρι.

Σύμφωνα με το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, γύρω στις 16:35, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε ενημέρωση για πτώση μηχανοκίνητου αλεξίπτωτου πλαγιάς, Paramotor, από χαμηλό ύψος στην περιοχή Χαλεπιανές στο Τσέρι.

Το ΚΣΕΔ προχώρησε άμεσα στην εφαρμογή του Εθνικού Σχεδίου «ΝΕΑΡΧΟΣ» κινητοποιώντας μέσα και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ.

Τα μέσα διάσωσης εντόπισαν το σημείο πτώσης, παρέλαβαν τον τραυματία, ο οποίος παραδόθηκε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο χειριστής τραυματίστηκε αλλά είχε τις αισθήσεις του, μετά την πτώση.

Σύμφωνα με το ΚΣΕΔ, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πτώση ανεμόπτερου στη Λευκωσία-Στο σημείο ασθενοφόρο

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος
Η Ζιζέλ Πελικό, μία από τις Γυναίκες της Χρονιάς του περιοδικού Time