Παραδόθηκε ο 35χρονος Τούρκος που κρατούσε όμηρο την 4χρονη κόρη του στο αεροδρόμιο του Αμβούργου

Αίσιο τέλος είχε η ομηρία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου με δράστη έναν πατέρα που κρατούσε την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο είχε εισβάλλει στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης. 

Ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο μαζί με την κόρη του και συνελήφθη από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (4/1) όταν ο άνδρας τουρκικής καταγωγής, εισέβαλε στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητό του και στάθμευσε δίπλα σε ένα αεροπλάνο της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Turkish Airlines.

Αργότερα έγινε γνωστό ότι μέσα σε αυτό ήταν η τετράχρονη κόρη του με την οποία ήθελε να ταξιδέψει στην Τουρκία.

Η κινητοποίηση των αρχών ήταν άμεση ανάμεσα τους και ειδικοί ψυχολόγοι οι οποίοι και τελικά κατάφεραν να πείσουν τον άνδρα να παραδοθεί.

Πηγή: cnn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Κλειστό παραμένει το αεροδρόμιο του Αμβούργου-Πάνω από 12 ώρες κρατά όμηρο την 4χρονη κόρη του ο πατέρας

Δειτε Επισης

Έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του
Η Ολλανδία καλεί τους πολίτες να έχουν μετρητά στο σπίτι, σε περίπτωση που καταρρεύσουν τα συστήματα
Εκνευρισμένοι στα κατεχόμενα για την επικείμενη ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σέγκεν
Έρευνα επιβεβαιώνει την ύπαρξη έξι εν ζωή απογόνων του Λεονάρντο ντα Βίντσι
Θύματα συστηματικής κακοποίησης τα παιδιά στη Λάρισα-«Τα καημένα πεινάγανε»
Υπογράφηκε η συμφωνία ΚΟΑΓ και Δήμου Λεμεσού για 138 διαμερίσματα «Προσιτής Στέγης»
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Θεσμών για την συζήτηση για ΜΚΟ-«Ντροπή σας, έλεος κάθε φορά... Δική σας ντροπή»
Διεθνείς αντιδράσεις για τα ισραηλινά πυρά σε διπλωματική αποστολή-Παραδοχή από τον IDF
Καταδίωξη οδηγού στην Έγκωμη, παραβίαζε κόκκινους σηματοδότες για να διαφύγει-Θετικός στο νάρκοτεστ
Στην αντεπίθεση η Μιχαηλίδου για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών-«Φυσικά και σπάζουν κατεστημένα»