Διεκδικεί το χρίσμα του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αμμοχώστου o Ανδρέας Βραχίμης

Τη διεκδίκηση του χρίσματος από τον Δημοκρατικό Συναγερμό, για να είναι υποψήφιος για τον κατεχόμενο δήμο της Αμμοχώστου, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Βραχίμης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Βραχίμης, σημειώνει μεταξύ άλλων, ότι ευελπιστεί πως, «με εχέγγυα την συσσωρευμένη πολυετή μου πείρα στα του Δήμου αλλά και στα κοινά γενικότερα , θα με επιλέξει το κόμμα μου σαν τον υποψήφιο του για την Δημαρχία της πολυφίλητης Αμμοχώστου».

Μάλιστα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο και στους Βαρωσιώτες να συμπορευτούν μαζί του. «Συμπορευτείτε μαζί μου σας προσκαλώ, για να ξαναζωντανέψουμε όλοι μαζί την ελπίδα, για να επαναφέρουμε την πίστη. Το αξίζει η πόλη μας, το αξίζει η ιστορία μας, το αξίζουν οι άνθρωποι μας ,το δικαιούνται και το απαιτούν τα παιδιά μας».

Διαβάστε αυτούσια την εξαγγελία του Ανδρέα Βραχιμή

Πόθος μου αυτή η πατρίδα να παραμείνει το σπίτι μας ,το σπίτι των παιδιών μας και των γενεών που έρχονται.

Αρνούμαι, όπως και εσείς, αλλού να μετοικήσω. Δεν θέλω αλλού να μας πάνε. Ούτε και δέχομαι να παραμείνουμε για πάντα ξένοι σε ξένους τόπους μέσα στην ίδια μας την πατρίδα .

Θέλω, όπως και εσείς το σπίτι μου, θέλουμε τον τόπο μας. Αρκετά!

Ο Δήμος Αμμοχώστου ήταν και παραμένει ο πλέον αντιπροσωπευτικός θεσμός της πόλης μας που πρέπει να κρατήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε. Βροντερή θέλω να κάνουμε την φωνή του για να την ακούσουν δυνατά και καθαρά όλοι όσοι έχουν ρόλο, πως, μονιασμένοι σαν ένας, θέλουμε ξανά την Αμμόχωστο μπροστά.

Γιατί η πόλη μας πύλη θα γίνει μέσα της να περάσει η απελευθέρωση και η επανένωση του τόπου μας που θα φέρουν την πραγματική ειρήνη και την αληθινή προκοπή.

Υπόσχεση δίνω πως για αυτό θα αγωνιστώ με όπλο την αγάπη μου για την Αμμόχωστο αλλά και για ολόκληρη την ταλαιπωρημένη μας πατρίδα.

Με αυτά στο μυαλό ενημερώνω πως έχω υποβάλει στο κόμμα μου, τον Δημοκρατικό Συναγερμό, το ενδιαφέρον μου για να διεκδικήσω το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο της Αμμοχώστου στις επερχόμενες εκλογές.

Ευελπιστώ πως, με εχέγγυα την συσσωρευμένη πολυετή μου πείρα στα του Δήμου αλλά και στα κοινά γενικότερα , θα με επιλέξει το κόμμα μου σαν τον υποψήφιο του για την Δημαρχία της πολυφίλητης Αμμοχώστου.

Συμπορευτείτε μαζί μου σας προσκαλώ, για να ξαναζωντανέψουμε όλοι μαζί την ελπίδα, για να επαναφέρουμε την πίστη. Το αξίζει η πόλη μας, το αξίζει η ιστορία μας, το αξίζουν οι άνθρωποι μας ,το δικαιούνται και το απαιτούν τα παιδιά μας.

Ανδρέας Βραχίμης

Δημοτικός Σύμβουλος Αμμοχώστου

Ζήνωνος 13, Βαρώσι.

Δειτε Επισης

Τη διαφωνία του με συνεργασία Κυπριακής Δημοκρατίας με ΗΠΑ και Γαλλία εξέφρασε ο Τατάρ
Με συμβολή κυπριακής αντιπροσωπείας απόφαση κατά Τουρκίας από Μόνιμο Δικαστήριο των Λαών
Μ. Ραουνά: Επιτυχής Προεδρία ΕΕ ύψιστη προτεραιότητα για Κυβέρνηση και ΠτΔ
Επίσημη ανακοίνωση για ταξίδι ΝτιΚάρλο-Προετοιμάζει την πενταμερή στο τρίγωνο Λευκωσίας, Αθήνας, Άγκυρας
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στα κατεχόμενα για την απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία σε Τ/κ
Μαραθώνια η διαδικασία για την κράτηση του Αϊκούτ-Άλλα οι γιατροί της Κύπρου, άλλα ο Βρετανός
Συναντήσεις με ΠτΔ, ΠτΒ και φορείς θα έχει στην Κύπρο την άλλη βδομάδα ο Επίτροπος Καδής
Εξερράγη μπόιλερ σε κατοικία στο Στρόβολο-Στο σημείο η Αστυνομία
Νέα τραγωδία στην άσφαλτο, νεκρός ο 62χρονος Οδυσσέας-Προσέκρουσε βίαια σε κιγκλίδωμα (pics)
Fake News πίσω από τις δηλώσεις Κεραυνού για χορηγίες της Κυβέρνησης-Ξεκαθαρίζει το ΥΠΟΙΚ