Οι δύο γκάφες του Μπάιντεν-Μπέρδεψε το όνομα του Νοτιοκορεάτη προέδρου και αποκάλεσε... βουλευτή τον Τραμπ

Δύο γκάφες έκανε ο Αμερικανός προεδρος Τζο Μπάιντεν στη διάρκειας ομιλίας 23 λεπτών, σε εργοστάσιο στο Κολοράντο, σε εγκαταστάσεις νοτιοκορεταικής εταιρείας.

«Είμαι φίλος με τον ηγέτη σας, τον κ. Μουν, ξέρετε», είπε - σύμφωνα με τη New York Post - ο Μπάιντεν στους επικεφαλής της επιχείρησης εμφανιζόμενος να αναφέρεται στον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν, ο οποίος έφυγε από τον θώκο του το 2022.

Ο Μπάιντεν έχει συναντηθεί με τον νυν πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Γιουν Σουκ-γέολ αρκετές φορές και μάλιστα τον περασμένο Απρίλιο είχε παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμήν του στον Λευκό Οίκο.

Τα λάθη δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ο Μπάιντεν καθώς εξαπέλυε επίθεση κατά της Ρεπουμπλικανής βουλευτού του Κολοράντο, Λόρεν Μπέμπερτ, που αντιτίθεται σε νομοσχέδια που προωθεί η κυβέρνησή του, αποκάλεσε... βουλευτή τον Τραμπ.

Αν και οι υπερασπιστές του Μπάιντεν υποστηρίζουν ότι είναι απλώς επιρρεπής στις γκάφες, πολλοί Δημοκρατικοί ανησυχούν για συχνά δημόσια ολισθήματά του.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο Μπάιντεν μπέρδεψε την Τέιλορ Σουίφτ με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής απονομής χάριτος για τις γαλοπούλες του Λευκού Οίκου, η οποία έτυχε να συμπέσει με τα 81α γενέθλιά του.

Ο Μπάιντεν βρισκόταν στη μέση της απονομής χάριτος σε δύο γαλοπούλες, τη Liberty και την Bell, όταν χρησιμοποίησε κατά λάθος το όνομα Μπρίτνεϊ σε μια προφανή αναφορά στην τρέχουσα διεθνή περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Ο στρατός της Ουκρανίας κάνει έρανο για αγορά drones
Σκληρές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ και Ουκρανίας-Ο Ρούμπιο ζητά από το Κίεβο να κάνει εδαφικές παραχωρήσεις
Η επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη της Ουκρανίας στη Ρωσία θα πρέπει να αποτελέσει προειδοποίηση προς τη Δύση
Ισόβια στο δικαστήριο για τον δολοφόνο των τριών γυναικών με τη βαλλίστρα στη Βρετανία
Το Αφγανιστάν "δεν πρέπει να γίνει ασφαλές καταφύγιο τρομοκρατίας"
Ο Τραμπ αυξάνει στο 50% τους δασμούς κατά του Καναδά, σε χάλυβα και αλουμίνιο
ΒΙΝΤΕΟ: Νεόνυμφοι από τη Βραζιλία πήγαν στις Μαλδίβες για μήνα του μέλιτος και παραλίγο να πνιγούν
Στις κάλπες σήμερα η Γροιλανδία-Πώς η απόφαση θα καθορίσει αν οδεύουν προς ανεξαρτησία από τη Δανία
Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν-«Η Ευρώπη δεν μπορεί πλέον να θεωρεί δεδομένη την ειρήνη»
Τρόμος για τις Γαλλίδες στα μέσα συγκοινωνίας-Επτά στις δέκα γυναίκες έχουν δεχθεί σεξουαλική επίθεση