Πάνω από 300 αιτήσεις στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο για Αρχή Λιμένων και ΘΟΚ-Έληξε η προθεσμία

Για τα Διοικητικά Συμβούλια της Αρχής Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ) έχουν υποβληθεί 186 αιτήσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο και για τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου 124, είπε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Μιλώντας κατά την τακτική ενημέρωση ΜΜΕ στο Προεδρικό, ανέφερε ότι έληξε σήμερα το μεσημέρι η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Διοικητικά Συμβούλια της Αρχής Λιμένων Κύπρου και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου μέσω του Γνωμοδοτικού συμβουλίου. 

Τόνισε ότι τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει και η διαδικασία του 3ου και τελευταίου γύρου αυτής της φάσης που θα αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα διοικητικά συμβούλια της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, του Πολεοδομικού Συμβουλίου και του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.  

«Το αυξημένο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας να συμμετέχουν στην ανοιχτή διαδικασία του γνωμοδοτικού συμβουλίου αποτελεί αυταπόδεικτη αναγνώριση της κοινωνίας σε διαδικασίες που προάγουν τη διαφάνεια και την αξιοκρατία», σημείωσε. 

Παράλληλα υπενθύμισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, η διαδικασία για εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, Κυπριακού Οργανισμού Ανάπτυξης Γης, Αρχής Αδειών και Συμβουλίου Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών, Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων που θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα είναι αναρτημένες στο gnomodotiko.gov.cy και στις ιστοσελίδες των αντίστοιχων Υπουργείων και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους 4 αυτούς οργανισμούς θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Ο κ. Λετυμπιώτης κάλεσε για άλλη μια φορά, τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας, που ενδιαφέρονται να συμβάλουν στο έργο αυτών των οργανισμών να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Υπ. Δικαιοσύνης: Ανανεώνουμε τη δέσμευση να συνεχίσουμε τον αγώνα
Συγκρατημένα αισιόδοξος για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό ο Μητσοτάκης
«Το Κυπριακό αποτελεί μείζονα προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»
Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για Κυπριακό στο ΕΚ από Φουρλά και Χατζηπαντέλα
Επιστολή τ/κ «συνδέσμου ανθρωπίνων δικαιωμάτων» προς τον ΟΗΕ και την ΕΕ
«Αν πετύχαινε το πραξικόπημα στην Τουρκία θα έφευγαν από την Κύπρο»
Ενοχλημένος ο Παναγιώτου-«Δεν μπορεί να καταργηθεί η αναλογιστική μείωση για πρόωρη σύνταξη»
Πενήντα χρόνια μετά στη δημοσιότητα πρακτικά της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για την εισβολή
Συνεχάρη την «καλή του φίλη» Ρομπέρτα Μέτσολα ο ΠτΔ-«Άξια η επανεκλογή σου»
Το Κυπριακό συζήτησε με Μητσοτάκη η Α. Δημητρίου, συναντήθηκε και με Δένδια