To μοναδικό αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου για πρώτη φορά στην Κύπρο

Υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους λαϊκούς τραγουδιστές που πέρασαν από το ελληνικό τραγούδι. Σημάδεψε ανεξίτηλα με τη φωνή του μεγάλα τραγούδια, όπως τα «Ο Ξένος», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Τα πήρες όλα» κ.α., που παραμένουν διαχρονικά μέχρι σήμερα, 33 ολόκληρα χρόνια μετά τον θάνατό του. Ήταν ο ένας και μοναδικός Στράτος Διονυσίου!

Οι τρεις γιοι του, ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής, που ακολούθησαν τα μουσικά βήματα του πατέρα τους, θα τον τιμήσουν επί σκηνής, με τρεις μεγάλες συναυλίες – αφιέρωμα που θα δώσουν στην Κύπρο, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στο Παττίχειο θέατρο Λεμεσού και την Τετάρτη 8 και Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο δημοτικό θέατρο Στροβόλου.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Copy)

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Copy)

ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Copy) - Copy

Μαζί τους θα βρεθεί και η Πίτσα Παπαδοπούλου για να ερμηνεύσει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Στράτου Διονυσίου μαζί με τα παιδιά του. Το μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στο θρύλο του ελληνικού τραγουδιού με τίτλο «Θυμάμαι έναν πατέρα» , μετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο θέατρο «Παλλάς» στην Αθήνα, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Οικοδεσπότης – αφηγητής της βραδιάς θα είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ενώ αυτές οι τρεις αφιερωματικές βραδιές φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή της καταξιωμένης σκηνοθέτιδας Σοφίας Σπυράτου.

Συμμετέχει επίσης η τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο μαέστρος Νίκος Στρατηγός.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ticketmaster.cy και τα ACS COURIER

Δειτε Επισης

Η Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου στο Inspire 2025: Εκεί που η στρατηγική αλλάζει το παιχνίδι
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki – Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς!
Ο ΟΚΥπΥ ενισχύει τη φωνή των ασθενών-Σύστημα αξιολόγησης εμπειρίας ασθενών σε όλα τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας
Φοιτητική Εστία UC Hall-Άκης Κλεάνθους: Ξεκίνησαν οι Προκρατήσεις για τη Νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά για Διαμονή στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Φίλιππος Καμέρης στο Inspire 2025: Όταν το όραμα χτίζεται με τα χέρια και την καρδιά
Φίλιππος Πατσαλής: Ο άνθρωπος που έκανε την επιστήμη αποστολή
Ξεκινούν οι Τελικοί του 1ου Corporate Padel Tournament!
Young Lions 2025 Cyprus-Οι 8 νικητές φιλοξενήθηκαν από τον κ. Χριστοδούλου στο Μονακό
CARDET και Δήμος Λευκωσίας Διοργανώνουν την Εκδήλωση: «Σπάμε τη Σιωπή: Τέχνη και Διάλογος για την Ενδοοικογενειακή Βία»