Ανήλικοι έστησαν καρτέρι σε 14χρονο έξω από σχολείο στην Καλλιθέα και τον ξυλοκόπησαν με μανία

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας με πιο πρόσφατο αυτό στο 6ο Γυμνάσιο Καλλιθέας την Τετάρτη 1/11. Δύο νεαροί ηλικίας δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών έστησαν καρτέρι σ’ έναν δεκατετράχρονο λίγο έξω από το σχολείο στην οδό Μαντζαγριωτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες για ασήμαντη αφορμή οι δυο ανήλικοι χτύπησαν με μανία το 14χρονο αγόρι. Χρειάστηκε να επέμβουν οι περαστικοί ώστε οι δύο ανήλικοι να σταματήσουν να τον χτυπάνε.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία και λίγη ώρα μετά την επίθεση εντόπισε τον έναν από τους δύο ανήλικους, ηλικίας δεκατεσσάρων ετών, τον οποίο και συνέλαβαν. Μαζί με το νεαρό συνελήφθησαν και οι γονείς του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Την ίδια ώρα ο έτερος ανήλικος δράστης της επίθεσης έχει ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές αρχές και αναζητείται.

Πηγή: EΡΤ

Δειτε Επισης

Θέτουν επί τάπητος οι εκπαιδευτικές οργανώσεις την πρόταση του ΥΠΑΝ για το σύστημα αξιολόγησης
Η Ευρώπη θρηνεί τον Πάπα Φραγκίσκο-«Ενέπνευσε εκατομμύρια ανθρώπους, πολύ πέρα από την Καθολική Εκκλησία»
Τι προβλέπει το πρωτόκολλο μετά τον θάνατο του Πάπα
Βρετανός ύποπτος για φόνο στον Ισημερινό, λιντσαρίστηκε από οργισμένο πλήθος και κάηκε ζωντανός
Οι τελευταίες επιθυμίες του Πάπα για την κηδεία του που σπάζουν παραδόσεις ετών
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Η Κύπρος το βαρύτατο τίμημα της χούντας»
Συλλυπητήρια ΠτΔ για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου-«Φάρος ταπεινότητας, συμπόνιας και ειρήνης»
Πάπας Φραγκίσκος, ο ιεράρχης που θέλησε να φτιάξει «μια εκκλησία για τους φτωχούς»-Από το Μπουένος Άιρες στο Βατικανό
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο Πάπας Φραγκίσκος
Ικανοποιητική η κίνηση στις υπεραγορές το Πάσχα-«Αυξημένες οι τιμές σε ορισμένα προϊόντα»