Τραγικός θάνατος 37χρονης στη Βραζιλία-Διαμελίστηκε όταν τρένο χτύπησε λεωφορείο

Τραγικό θάνατο βρήκε η 37χρονη Τζούλια ντε Αλμπουκέρκε Βιολάτο όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε κόλλησε σε σιδηροδρομικές γραμμές στη Βραζιλία και παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η άτυχη γυναίκα εκτοξεύτηκε από το λεωφορείο μετά την πρόσκρουση και διαμελίστηκε από το τρένο.

Η 37χρονη είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο για να αφήσει ρούχα σε κατάστημα στην Μπραζίλια.

Βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή της πρόσκρουσης του τρένου με το λεωφορείο:

«Ήταν η αγάπη μου, ήταν η μικρή μου κόρη, ζούσε μαζί μου και ήταν η συντροφιά μου. Με φρόντιζε και πάντα έλεγε ότι δεν ήθελε να πεθάνει πριν από μένα. Δεν ξέρω πώς θα ζήσω χωρίς να την έχω δίπλα μου» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της 37χρονης.

Η ίδια ετοιμάζεται να προχωρήσει σε νομικές κινήσεις κατά της εταιρείας διαχείρισης του μοιραίου λεωφορείου.

ena

Στο δυστύχημα τραυματίστηκαν άλλα τέσσερα άτομα, το ένα σοβαρά χτυπημένο στο κεφάλι, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου είναι σε κατάσταση σοκ και έχει υποστεί νευρικό κλονισμό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πολλαπλές επιθέσεις με drones εξαπέλυσε το Πακιστάν στα σύνορα με την Ινδία
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Τα συγχαρητήρια του Ντόναλντ Τραμπ στον νέο Πάπα-«Μεγάλη τιμή που είναι Αμερικανός»
Ποιος είναι ο Λέων ΙΔ΄, o πρώτος Πάπας από τις ΗΠΑ-Θεωρείται συνεχιστής του Φραγκίσκου
Νέος Πάπας ο Αμερικανός Ρόμπερτ Πρέβοστ-Πήρε το όνομα Λέων 14ος
Νέοι βομβαρδισμοί από την Ινδία στο Κασμίρ-Εκρήξεις στο αεροδρόμιο της Τζαμού
Λευκός καπνός στην Καπέλα Σιξτίνα-Εξελέγη νέος Πάπας στην τέταρτη ψηφοφορία
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία ΗΠΑ με Βρετανία-Ποια προϊόντα εξαιρούνται από τους δασμούς