Κατέρχεται ως ανεξάρτητος αντιδήμαρχος Ιδαλίου στο Δήμο Νότιας Λευκωσίας ο Τζόζεφ Βασιλείου

Ως ανεξάρτητος υποψήφιος αντιδήμαρχος Ιδαλίου στο νεοσύστατο Δήμο Νότιας Λευκωσίας-Ιδαλίου, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές Ιουνίου 2024, θα κατέλθει ο Τζόζεφ Βασιλείου.

Με γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Βασιλείου, αναφέρει ότι, «με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την πρόθεσή μου να κατέλθω ως ανεξάρτητος υποψήφιος Αντιδήμαρχος Ιδαλίου στο νεοσύστατο Δήμο Νότιας Λευκωσίας – Ιδαλίου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Ιουνίου 2024».

Κατά τα τελευταία επτά χρόνια, προσθέτει, «είχα την τιμή να υπηρετήσω τον τόπο μου ως Δημοτικός Σύμβουλος, υπηρετώντας αρχικά ως πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος και Καθαριότητας και στη συνέχεια ως πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής, αλλά και ως Σχολικός έφορος. Η μακροχρόνια ασχολία μου με τα κοινά, η διαχείριση καθημερινών ζητημάτων και η γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες, μου δίνουν τη βεβαιότητα ότι με οργανωμένη και προγραμματισμένη προσπάθεια, σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή μπορούμε να κάνουμε το Ιδάλιον δηλαδή τις Ενορίες Παναγίας Ευαγγελίστριας και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, μια πόλη πρότυπο ως προς την ποιότητα ζωής των κατοίκων, μια πόλη σύγχρονη, μια πόλη πράσινη και πεντακάθαρη, μια πόλη φιλόξενη ,ασφαλή και ευημερούσα».

Καταλήγοντας, ο κ. Βασιλείου, τονίζει ότι, «για την επιτυχία των παραπάνω, τα λόγια πρέπει να μετουσιωθούν σε πράξεις, και γι' αυτό απαιτούνται Όραμα, Αντίληψη, Εμπειρία, Γνώση και Διεκδικητικότητα. Με αυτό το πνεύμα προτίθεμαι να διεκδικήσω την Αντιδημαρχία Ιδαλίου και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και απαιτήσεις των δημοτών».

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση ΥΠΕΞ για την διατήρηση διαδικασίας επιτήρησης εφαρμογής αποφάσεων ΕΔΑΔ για περιουσιακό
Ζητά επαναπροσδιορισμό πορείας στο Κυπριακό ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος
Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα