Σκάφος αγκυροβόλησε σε παραλία ανοιχτά της Πάφου λόγω της κακοκαιρίας

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικράτησαν στην Πάφο καθόλη την διάρκεια της Κυριακής και τα ξημερώματα Δευτέρας, με έντονες βροχοπτώσεις και δυνατούς ανέμους.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακής η Πυροσβεστική Υπηρεσία κλήθηκε για να συνδράμει σε πέντε  περιστατικά στην Πάφο εκ των οποίων το ένα αφορούσε πτώση πινακίδας και τα υπόλοιπα πτώσεις δέντρων.

Η πυροσβεστική ενημερώνει πως σε περίπτωση ανάγκης, οι πολίτες μπορούν να καλούν για βοήθεια στο 112 ή στον πλησιέστερο πυροσβεστικό σταθμό της περιοχής τους.

Εξάλλου σύμφωνα με την Αστυνομία, σε κάποιες περιοχές έγιναν αποκοπές κλαδιών από τους δυνατούς ανέμους χωρίς ωστόσο να προκληθεί πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Καλώδιο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου που τροφοδοτεί την κοινότητα της Παναγιάς φέρεται να αποκόπηκε λόγω των δυνατών ανέμων με αποτέλεσμα πολλές κατοικίες στην κοινότητα να παραμείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μέχρι την επιδιόρθωσή του. Προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάστηκαν και σε άλλες κοινότητες της επαρχίας Πάφου.

Λόγω της κακοκαιρίας τις πρωινές ώρες της Κυριακής προσάραξε στον Κόλπο των Κοραλίων, στην Πέγεια, ιστιοφόρο σκάφος τύπου Catamaran ιδιοκτησίας Γερμανού υπηκόου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του σκάφους αγκυροβόλησε ανοικτά της Πάφου, η θαλασσοταραχή ωστόσο το μετέφερε προς την ακτή. Μέχρι στιγμής δεν μπορούν να γίνουν ενέργειες για την ρυμούλκηση του και για το συμβάν ενημερώθηκε το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Εξάλλου το «φαινόμενο καπουτσίνο» έκανε την εμφάνιση του στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου της Κάτω Πάφου. Από την έντονη θαλασσοταραχή όγκοι από φύκια βγήκαν στην στεριά σε όλο το παραλιακό μέτωπο της Πάφου.   

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Διαβούλευση Υπ. Παιδείας για αναγνώριση στρατιωτικής θητείας σε εκπαιδευτικούς κρατών ΕΕ
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Κλείνουν ιστοσελίδες και σελίδες στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη των δύο Ουγγαρέζων
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»
Προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους της οικογένειας στο Ελληνικό-Τι αναφέρουν τα πιστοποιητικά θανάτου
Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της γέφυρας Καλαβασού-Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων
Κοινό ανακοινωθέν για την επιστροφή μεταναστών-«Σε συνεννόηση με τη Συρία στο πλαίσιο Συμφωνίας»
Πάνω από 20 χιλιάδες Ουκρανοί στην Κύπρο το 2025 λόγω του πολέμου
Νέα πρότυπα ΕΕ για ηλεκτρικές συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας και μείωση λογαριασμών