Cyprus Job Fair: Πενήντα και πλέον εργοδότες σας περιμένουν με 1000 θέσεις εργασίας

Mια δυναμική αγορά εργασίας με συναρπαστικές ευκαιρίες σε νέους επαγγελματίες, τόσο σε παραδοσιακούς τομείς εργασίας όσο και σε νεότερους, τεχνολογικά προηγμένους τομείς καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Κύπρος. Σημαντική θεωρείται, στο πλαίσιο αυτό, η επαφή ανάμεσα στη νεολαία και το κυπριακό επιχειρείν και η μεταξύ τους διασύνδεση.

Το “Cyprus Job Fair” που πραγματοποιείται από τις 30 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2023 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου από την ΙΜΗ, έχει ως στόχο, για 2η χρονιά, να βοηθήσει νέους και κυρίως φοιτητές να εξερευνήσουν ποικίλες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έρθουν σε επαφή με εργοδότες από όλους τους κλάδους και τομείς της οικονομίας της Κύπρου.

Ήδη, πέραν των 1000 ατόμων που αναζητούν θέση εργασίας δήλωσαν το παρών τους και θα επισκεφθούν τους χώρους της κρατικής έκθεσης για να συνομιλήσουν με τους 50 και επιπλέον εργοδότες που θα βρίσκονται επί τόπου.

Οι εταιρείες που θα περιμένουν το κοινό προσφέρουν συνολικά πέραν των 1000 θέσεων εργασίας. Οι επισκέπτες θα έχουν, μάλιστα, τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε συνεντεύξεις με εκπροσώπους των Οργανισμών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Δηλώστε το παρών σας και γνωρίστε υπεύθυνους από κυπριακές επιχειρήσεις για να ανταλλάξετε ιδέες, να συζητήσετε και να δικτυωθείτε.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης το δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Το “Cyprus Job Fair” αποτελεί και για τις εταιρείες εξαιρετική ευκαιρία και για το γεγονός ότι παρέχεται η δυνατότητα προώθησης και προβολής του Οργανισμού τους και της εργασιακής του κουλτούρας.

Την έκθεση στηρίζουν και πανεπιστημιακά ιδρύματα του τόπου.

Talent Sponsor: Lidl Κύπρου

Χρυσοί Χορηγοί: Murex, XM

Αργυροί Χορηγοί: Exness, K. Treppides & Co

Αcademic Partners: CIM-Cyprus Business School, Cyprus College, European University Cyprus, Πανεπιστήμιο Frederick, Intercollege, Neapolis University Pafos, UCLan, University of Limassol Uol, University of Nicosia, Μεταλυκειακών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ),

Υποστηρικτές: CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Human Resource Management Association (CYHRMA), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW Cyprus), Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Ecosystem Partner: Techisland

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Πληροφορίες

https://www.cyprusjobfair.com/

Δειτε Επισης

Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΜΑΑ)
Πιο αποδοτικές και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους τους πολίτες
Νέα Παγωτά PAPAFiLiPOU Protein: Μαζί σου και στην προπόνηση!
Φιλανθρωπική εκδήλωση για συλλογή παιδικού ρουχισμού που θα αποσταλεί σε νοσοκομείο παιδιών στην Κούβα
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Open Day για σπουδές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Κτηνιατρικής
Σταδιακή Μεταστροφή του Πλαισίου Παροχής Υγειονομικής Περίθαλψης και επιστροφής εξόδων προς μοντέλα με βάση την αξία
Βελτίωση, εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση των δημόσιων νοσηλευτηρίων
Αναβαθμίζοντας τις Υπηρεσίες Υγείας του τόπου
Ανάπτυξη γενικών διασυνοριακών υπηρεσιών ηλεκτρονικής υγείας στην Κύπρο
Οι σημαντικότερες καλύψεις της ταξιδιωτικής ασφάλισης