Cyprus Job Fair: Πενήντα και πλέον εργοδότες σας περιμένουν με 1000 θέσεις εργασίας

Mια δυναμική αγορά εργασίας με συναρπαστικές ευκαιρίες σε νέους επαγγελματίες, τόσο σε παραδοσιακούς τομείς εργασίας όσο και σε νεότερους, τεχνολογικά προηγμένους τομείς καταγράφει τα τελευταία χρόνια η Κύπρος. Σημαντική θεωρείται, στο πλαίσιο αυτό, η επαφή ανάμεσα στη νεολαία και το κυπριακό επιχειρείν και η μεταξύ τους διασύνδεση.

Το “Cyprus Job Fair” που πραγματοποιείται από τις 30 Νοεμβρίου έως την 1η Δεκεμβρίου 2023 στην Κρατική Έκθεση Κύπρου από την ΙΜΗ, έχει ως στόχο, για 2η χρονιά, να βοηθήσει νέους και κυρίως φοιτητές να εξερευνήσουν ποικίλες επαγγελματικές ευκαιρίες και να έρθουν σε επαφή με εργοδότες από όλους τους κλάδους και τομείς της οικονομίας της Κύπρου.

Ήδη, πέραν των 1000 ατόμων που αναζητούν θέση εργασίας δήλωσαν το παρών τους και θα επισκεφθούν τους χώρους της κρατικής έκθεσης για να συνομιλήσουν με τους 50 και επιπλέον εργοδότες που θα βρίσκονται επί τόπου.

Οι εταιρείες που θα περιμένουν το κοινό προσφέρουν συνολικά πέραν των 1000 θέσεων εργασίας. Οι επισκέπτες θα έχουν, μάλιστα, τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε συνεντεύξεις με εκπροσώπους των Οργανισμών, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Δηλώστε το παρών σας και γνωρίστε υπεύθυνους από κυπριακές επιχειρήσεις για να ανταλλάξετε ιδέες, να συζητήσετε και να δικτυωθείτε.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης το δικαίωμα συμμετοχής σε διαγωνισμούς και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα.

Το “Cyprus Job Fair” αποτελεί και για τις εταιρείες εξαιρετική ευκαιρία και για το γεγονός ότι παρέχεται η δυνατότητα προώθησης και προβολής του Οργανισμού τους και της εργασιακής του κουλτούρας.

Την έκθεση στηρίζουν και πανεπιστημιακά ιδρύματα του τόπου.

Talent Sponsor: Lidl Κύπρου

Χρυσοί Χορηγοί: Murex, XM

Αργυροί Χορηγοί: Exness, K. Treppides & Co

Αcademic Partners: CIM-Cyprus Business School, Cyprus College, European University Cyprus, Πανεπιστήμιο Frederick, Intercollege, Neapolis University Pafos, UCLan, University of Limassol Uol, University of Nicosia, Μεταλυκειακών Ινστιτούτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ),

Υποστηρικτές: CITEA, Cyprus Computer Society, Cyprus Human Resource Management Association (CYHRMA), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW Cyprus), Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)

Ecosystem Partner: Techisland

Υπό την Αιγίδα: Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων

Πληροφορίες

https://www.cyprusjobfair.com/

Δειτε Επισης

Η εκπαίδευση ενηλίκων ως καταλύτης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό
H SKYSERV ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ SKYSERV CAREER DAYS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
H Ice Power Cyprus στηρίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον 26ο Cyprus Marathon
Αποθήκευση σε ολόκληρο το σπίτι: Η συνταγή για τάξη και αρμονία
DEMETRA για ανάπτυξη της γυναικείας αγροτικής επιχειρηματικότητας
Διαγωνισμοί συνταγών με leftovers και αφίσας/φωτογραφίας: Πείτε όχι στη σπατάλη και διεκδικήστε ένα iPad, ένα smart watch και ένα κομποστοποιητή
Ερχεται ο τρίτος κύκλος του EUC Startup programme powered by Microsoft
Have you heard it? Η πιο... «crunchy» διαφήμιση της McDonald’s™ Κύπρου από την TBWA\Entelia!
Η Μαγεία του Άγιου-Βαλεντίνου στο Minthis
Το νέο και δυναμικό MG4 EV XPOWER έφτασε στους εκθεσιακούς χώρους της MG MOTOR CYPRUS