ΤΟ IRIEM ΘΕΣΠΙΣΕ ΕΤΗΣΙΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ Κ. ΓΟΥΛΙΑΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ"

Το International Research Institute for Economics and Management (IRIEM), που εδρεύει στο Hong Kong, αποφάσισε ομόφωνα τη θέσπιση "Βραβείου Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή". Το IRIEM, επιθυμώντας να τιμήσει την προσφορά του καθηγητή και συγγραφέα Κώστα Γουλιάμου, ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο βραβείο θ' απονέμεται ετησίως σε διδακτορικούς ερευνητές και υποτρόφους που έχουν ολοκληρώσει τις διδακτορικές τους σπουδές εντός ενός (1) έτους από την αποφοίτησή τους.

Να σημειωθεί πως στις τάξεις του International Research Institute for Economics and Management (IRIEM) περιλαμβάνονται κάτοχοι του βραβείου Nobel αλλά και κορυφαίοι επιστήμονες από τη διεθνή πανεπιστημιακή και ερευνητική κοινότητα.

Το "Βραβείο Κ. Γουλιάμου για Διδακτορικό Ερευνητή" του International Research Institute for Economics and Management (IRIEM) αφορά τομείς Κοινωνικών Επιστημών και Ανθρωπιστικών Σπουδών. Στόχος του IRIEM είναι να ξεχωρίσει -μέσα από τη διεθνή, διαθεματική επιτροπή κρίσης- και να βραβεύσει εξαίρετους φοιτητές που με την διδακτορική τους εργασία δίνουν το παράδειγμα του πεπαιδευμένου ανθρώπου στην επιστημονική κοινότητα.

Σε δήλωσή του ο Καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Κώστας Γουλιάμος ανέφερε πως "η απόφαση για την ονομασία του συγκεκριμένου βραβείου αντικατροπτίζει, μεταξύ άλλων, την εκτίμηση και αποδοχή της κυπριακής και ελλαδικής πανεπιστημιακής κοινότητας από διεθνείς ακαδημαϊκούς οργανισμούς".

Δειτε Επισης

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Εσπερίδα με τίτλο Επενδύοντας στη γυναίκα
The Hive: Η νέα οικιστική πρόταση στην καρδιά της Λευκωσίας
Η εκπαίδευση ενηλίκων ως καταλύτης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό
H SKYSERV ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ SKYSERV CAREER DAYS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!
Γαλλική φοιτητική οργάνωση έρχεται να μελετήσει σπάνια φαινόμενα της κυπριακής κοινωνίας
H Ice Power Cyprus στηρίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον 26ο Cyprus Marathon
Αποθήκευση σε ολόκληρο το σπίτι: Η συνταγή για τάξη και αρμονία
DEMETRA για ανάπτυξη της γυναικείας αγροτικής επιχειρηματικότητας
Διαγωνισμοί συνταγών με leftovers και αφίσας/φωτογραφίας: Πείτε όχι στη σπατάλη και διεκδικήστε ένα iPad, ένα smart watch και ένα κομποστοποιητή
Ερχεται ο τρίτος κύκλος του EUC Startup programme powered by Microsoft