Χειροπέδες στον 26χρονο που καταζητείτο για τις ληστείες στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε με κλοπιμαίο όχημα

Συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης, ο 26χρονος που καταζητείτο ως ύποπτος για μια ληστεία αρτοποιείου και δυο περιπτέρων, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, ο ύποπτος εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ενώ επιβιβαζόταν σε όχημα. Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν κλοπιμαίο, ενώ στην κατοχή του φέρεται να εντοπίστηκε ένα μαχαίρι.

Εναντίον του 26χρονου είχε εξασφαλιστεί ένταλμα σύλληψης, στη βάση εξέτασης κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, μετά τις τρεις ληστείες.

Στην πρώτη περίπτωση, ο δράστης εισήλθε σε αρτοποιείο στη Μέσα Γειτονιά, λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα. Υπό την απειλή μαχαιριού και συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), ο άγνωστος φέρεται να απέσπασε κουτί εισφορών, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό περίπου 50 ευρώ.

Στις 2.35 τα ξημερώματα άγνωστος άνδρας ίδιας περιγραφής, εισήλθε σε περίπτερο και φέρεται να έκλεψε από το ταμείο 450 ευρώ υπό την απειλή μαχαιριού, ενώ στις 4 ξημερώματα ο ίδιος όπως φαίνεται άνδρας, εισήλθε σε άλλο περίπτερο, στην περιοχή Πάνθεα, και υπό την απειλή μαχαιριού και συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό 65 ευρώ.

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή