ΒΙΝΤΕΟ: Από τις 09:30 προσπαθούν να απομακρύνουν το φορτηγό που κατέπεσε από γέφυρα στην Ελλάδα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των αρμόδιων συνεργείων για να «καθαρίσει» το τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο σημείο που συνδέεται με την εξωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, μετά την πρωινή «βουτιά» φορτηγού, που είχε σαν συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του.

Από τις 09:30 το πρωί, οι αρμόδιες υπηρεσίες εξακολουθούν να εργάζονται πυρετωδώς ώστε να αποδώσουν πλήρως στην κυκλοφορία την ΠΑΘΕ.

thessaloniki-troxaio__3_

thessaloniki-troxaio__4_

thessaloniki-troxaio__2_

Για την απομάκρυνση του φορτηγού και του συρόμενού του από τη γέφυρα, χρειάστηκε η συνδρομή συνολικά τριών γερανοφόρων οχημάτων. Το συμβάν έγινε στις 09.30 το πρωί, ενώ εδώ και ώρα το όχημα έχει τοποθετηθεί πίσω από τις προστατευτικές μπάρες και αναμένεται να φορτωθεί σε πλατφόρμα και να ρυμουλκηθεί.

thessaloniki-troxaio__7_

thessaloniki-troxaio__7_

Μέχρι να συμβεί αυτό, η δεξιά λωρίδα και η ΛΕΑ της ΠΑΘΕ θα παραμείνουν κλειστές.

Στο μεταξύ, όπως προέκυψε μετά το σοκαριστικό τροχαίο, ο οδηγός της νταλίκας είναι ένας 62χρονος αλβανικής καταγωγής, ενώ το βαρύ όχημα φέρει τουρκικές πινακίδες.

thessaloniki-troxaio__9_

thessaloniki-troxaio__10_

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και θα νοσηλευτεί για παρακολούθηση σε χειρουργική κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει τραύματα, ούτε κατάγματα (εξαιρετικά ελαφριά και μικρά κατάγματα στα πλευρά), ενώ δεν θα εισαχθεί στο χειρουργείο.

Θυμίζεται πως το βαρύ όχημα κινούνταν στην Εξωτερική Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Καλοχωρίου όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, προσέκρουσε στις μεταλλικές μπάρες και έπεσε από τη γέφυρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της νταλίκας βγήκε μόνος του από το όχημα, μετά το τροχαίο και μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ είχε τις αισθήσεις το. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου έχοντας τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά του σώματος.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

@radiothessaloniki945 Φορτηγό έπεσε από γέφυρα στην εξωτερική περιφερειακή #rthess #thessaloniki #rain #accident ♬ original sound - Radio Thessaloniki 94,5

Η βροχόπτωση που επικρατούσε από νωρίς στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθούν τροχαία ατυχήματα με υλικές μόνο ζημιές. Σε βασικές οδικές αρτηρίες επικράτησαν συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης.

received_294859116857660

ntalika

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τρεις οι συλλήψεις για τον τραυματισμό εννιάχρονου που έπεσε πάνω του η πόρτα σχολείου
Πόρτα Δημοτικού σχολείου καταπλάκωσε εννιάχρονο-Συνελήφθη ο εργολάβος (pics)
Ισόβια στον δολοφόνο της 19χρονης στον Πειραιά-«Είχα πιει αλκοόλ και ναρκωτικά και την πυροβόλησα»
Οδηγός λεωφορείου στον Ασπρόπυργο κατηγορείται πως βίασε 27χρονη και αφέθηκε ελεύθερος
Συγκινητικό βίντεο με γυναίκα που αγκαλιάζει τον δότη που της έσωσε τη ζωή-«Ήμουν έτοιμη να φύγω...»
Συγκλονίζει η κόρη της 40χρονης-«Όταν έπινε γινόταν επιθετικός, απειλούσε ότι θα μας σκοτώσει»
Θέλει ταυτόχρονα συμβιβασμό με την Ελλάδα και Γαλάζια Πατρίδα ο Ερντογάν
Σταφυλόκοκκος βρέθηκε στα σχολικά γεύματα που δηλητηρίασαν μαθητές στη Λαμία
Χάνει την έδρα του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Γιάτσος κατόπιν ένστασης
Η κρίση στη Γάζα στο επίκεντρο της συνάντησης Γεραπετρίτη-Σούκρι στην Αθήνα