Αγρότης αποκάλυψε πώς έπιασαν τρία πρόσωπα που του έκλεψαν επτά τόνους ελιές

Καθοριστική αποδείχθηκε η ψυχραιμία του 27χρονου αγρότη, Σπύρου Κατσιμπέρη, από την Πάτρα για τη σύλληψη των τριών ανδρών που του έκλεψαν 7 τόνους ελιές από χωράφι, με αποτέλεσμα η ζημιά που του προκάλεσαν να είναι της τάξης των 10.000 ευρώ.

Οι τρεις δράστες που έχουν συλληφθεί και οδηγούνται στον εισαγγελέα μπήκαν σε ένα χωράφι του 27χρονου που βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή λόγω βροχών στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, οι τρεις μάζευαν τις ελιές «μέρα και βράδυ με προβολείς αυτοκινήτων και με φακούς». Το έκαναν ανενόχλητοι επί τρεις ημέρες καθώς δεν υπήρχε οπτική επαφή με το χωράφι από τον δρόμο.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, ο 27χρονος αυτός ήταν που πρώτος εντόπισε τους δράστες: «Όταν τους είδα ήμουν πολύ ψύχραιμος. Αμέσως κάλεσα την ασφάλεια και οι αστυνομικοί ήρθαν και τους εντόπισαν. Τους είπα "γεια σας τι κάνετε;" και αυτοί με ρώτησαν " είναι δικές σου οι ελιές;" και εγώ είπα όχι. Έπαιζα τον ανήξερο, έκανα το σωστό για να τους πιάσουν. Μετά τηλεφώνησα στην ασφάλεια και οι αστυνομικοί ήρθαν και τους έπιασαν».

Ο ένας από τους τρεις δράστες συνελήφθη σε πρατήριο υγρών καυσίμων και ήταν αυτός που αποκάλυψε την ταυτότητα των άλλων δύο.

Σύμφωνα με τον 27χρονο αγρότη «έχουν κατασχεθεί 652 κιλά λάδι σε ένα ελαιοτριβείο και άλλα 117 κιλά σε άλλο ελαιοτριβείο με τη ζημιά στο κτήμα να είναι στον έναν τόνο λάδι περίπου, δηλαδή, 10.000 ευρώ».

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο ένας από τους δράστες είναι «από διπλανό χωριό, από το Μαζαράκι και ο άλλος από την Κάτω Αχαία, κοντοχωριανοί. Κατ' εντολή τρίτου έφτασαν στο χωράφι σε δύσβατο σημείο που δεν μπορούμε να φτάσουμε λόγω βροχής».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, εάν όμως οι θεσμοί τους άφηναν να δικαστούν...
Συνελήφθη 50χρονος στην Ακράτα που απειλούσε τη σύζυγό του-Τον πήγαν σε ψυχιατρική κλινική, αλλά απέδρασε
Σε κρίσιμη κατάσταση ο Πάπας Φραγκίσκος-Ενημέρωση από το Βατικανό
Γυναίκα έχει ταξιδέψει σε 60 χώρες–Για ποιο μέρος δεν θέλει ούτε να ακούσει
Θάνατος Βασίλη Καλογήρου-Χρήση φαρμακευτικής ουσίας δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις
Σε ύφεση η σεισμική δραστηριότητα σε Σαντορίνη, Αμοργό, Ίο και Ανάφη
ΒΙΝΤΕΟ: Φέρεται να φώναξε «Αλλαχού Άκμπαρ» ο δράστης πριν την επίθεση στη Γαλλία
Eπίθεση σε αγορά στη Γαλλία με ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες
Εκλογές στη Γερμανία-Τι δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση της Bild
Με γραπτό κείμενο θα απευθυνθεί στους πιστούς την Κυριακή ο Πάπας Φραγκίσκος