Επανέρχεται εκ νέου για τη δημόσια υγεία το ΑΚΕΛ-Ζητά άμεσες λύσεις από τον Πρόεδρο

Επανέρχεται εκ νέου του ΑΚΕΛ για τη δημόσια υγεία του ΑΚΕΛ, το οποίο καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δώσει άμεσες λύσεις.

«Το γεγονός ότι η Υπουργός Υγείας καταγγέλλει ότι δεν της δίνονται τα απαραίτητα κονδύλια από το Υπουργείο Οικονομικών για να προχωρήσει στις αναγκαίες πολιτικές, αναδεικνύει ότι προφανώς η Kυβέρνηση δεν θέτει στις προτεραιότητές της την αντιμετώπιση των ελλείψεων και των προβλημάτων που υπάρχουν στον τομέα της δημόσιας υγείας», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα της Αριστεράς.

Παράλληλα το ΑΚΕΛ τονίζει ότι, «καλούμε, για ακόμα μία φορά, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να αντιμετωπίσει την Υγεία ως θέμα ύψιστης σημασίας και να δώσει αμέσως λύσεις. Οι διαφορές των υπουργείων και η έλλειψη συντονισμού μεταξύ τους σαφώς και δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες. Αυτό που τους ενδιαφέρει να απολαμβάνουν το ψηλό επίπεδο υγείας το οποίο δικαιούνται και είναι υποχρεωμένο το κράτος  να τους παρέχει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιστολή Στεφάνου σε ΠτΔ, ζητά συνάντηση για τη δημόσια υγεία-Έντονη ανησυχία ΑΚΕΛ

Δειτε Επισης

Το ΕΛΑΜ καταγγέλλει το Ηνωμένο Βασίλειο για έκδοση βίζας στο ψευδοκράτος
Διμερείς συνεργασίες και η επικείμενη τριμερής με Ελλάδα στο επίκεντρο των συναντήσεων Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ
Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου-Πρώτα συνάντηση διαπραγματευτών
Ο «προεκλογικός» των κατεχομένων, το ρίνγκ Τατάρ-Ερχιουμάν και τα τουρκογενή πλήγματα
Ο Οδυσσέας ως αναδυόμενη αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι στις αδυναμίες του συστήματος
Κύπρος και Ελλάδα χρειάζονται στήριξη για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δεν βγαίνει δημόσια η ΕΕ»
«Πρωτόκολλο» για νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία υπογράφηκε στην Άγκυρα
«Ατυχείς και διχαστικές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις συμβούλου Ερντογάν για Ουστέλ ο Τατάρ
Εισηγείται η Τουρκία να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία ο Σερντάρ Ντενκτάς
Προηγείται ο Τατάρ του Έρχιουρμαν και σε δημοσκόπηση τουρκικής εταιρείας