Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για τις ληστείες σε περίπτερα υπό την απειλή taser στη Λεμεσό (pic)

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 26 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Ραφαήλ Λουκά, ημερομηνία 08/03/1997, από τη Λεμεσό, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων ληστείας. Οι ληστείες διαπράχθηκαν σε περίπτερα στη Λεμεσό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, 22 Νοεμβρίου, 2023.

Καταζητούμενο-Πρόσωπο-ΤΑΕ-Λεμεσού-22.11.2023-1170x720

Η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, το πρώτο περιστατικό έγινε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα, όταν άγνωστος άνδρας εισήλθε σε αρτοποιείο στη Μέσα Γειτονιά. Υπό την απειλή μαχαιριού και συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), ο άγνωστος φέρεται να απέσπασε κουτί εισφορών, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό περίπου 50 ευρώ.

Κι ενώ μέλη της Αστυνομίας διερευνούσαν την υπόθεση, στις 2:35, ίδιας περιγραφής άνδρας φέρεται να λήστεψε με παρόμοιο τρόπο περίπτερο, αποσπώντας από το ταμείο χρηματικό ποσό 450 ευρώ.

Ακολούθησε, στις 4 τα ξημερώματα, η ληστεία δεύτερου περιπτέρου, από άνδρα ίδιας και πάλι περιγραφής, ο οποίος υπό την απειλή μαχαιριού και συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας, φέρεται να απέσπασε χρηματικό ποσό 65 ευρώ.

Από εξετάσεις σε κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες υποθέσεις.

Δειτε Επισης

Καμπάνα χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα
Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ληστείας, απειλές και επίθεση στη Λεμεσό
Νομική μάχη στο Εφετείο για την κράτηση των υπόπτων για «Δημητρούι»-Σε εξέλιξη η διαδικασία
Συνελήφθη εργαζόμενη στην Πάφο που διέμενε παράνομα στην Κύπρο
Συνελήφθη 29χρονη για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Δεκατετράχρονος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία (pic)
Απάτη σε βάρος 83χρονης-Της απέσπασαν 650 ευρώ για δήθεν χειρουργείο του εγγονού της
Κίνδυνος θάνατος οι δρόμοι σε αστικές περιοχές, γεμάτοι από λακκούβες-Μειώθηκαν τα θανατηφόρα λόγω καμερών
Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό