Προσπάθησε να αρπάξει τσάντα από τον ώμο γυναίκας-Τον ψάχνει η Αστυνομία (pics)

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην αναγνώριση ή τον εντοπισμό του εικονιζόμενου προσώπου, το οποίο αναζητείται για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας ληστείας.

Η υπόθεση διαπράχθηκε στις 17 Ιουλίου 2023, σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8π.μ., ενώ γυναίκα περπατούσε σε δρόμο του χωριού, άγνωστος άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, την πλησίασε και προσπάθησε να τραβήξει την τσάντα, που είχε η παραπονούμενη στον ώμο της.

ena

dyo

Η γυναίκα αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, ωστόσο αφού ο δράστης δεν κατάφερε να αρπάξει τη τσάντα, τράπηκε σε φυγή.

ena

tessera

tria

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό ή την αναγνώρισή του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς, στο τηλέφωνο 22-607140 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα μετά από σύγκρουση φορτηγού με δύο οχήματα στη Λεμεσό
Πλαστογράφησαν έγγραφα για να παραμείνουν στην Κύπρο-Έξι συλλήψεις
Εγκλωβίστηκε στο διαμέρισμά της μετά από φωτιά στην Πάφο-Διασώθηκε μαζί με τον σκύλο της
Από Συλλούρη αλλά και βουλευτές δεχόταν τηλεφωνήματα ο τότε ΓΔ του ΥΠΕΣ για πολιτογραφήσεις-«Ζητούσαν επισπεύσεις»
Πρόστιμο 33 χιλ. ευρώ σε 48χρονο για αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα-Εντοπίστηκαν από 800 κούτες (pics)
Δεν συμμετέχει σε κανένα πρόγραμμα της Κομισιόν για πρόληψη δασικών πυρκαγιών η Κύπρος
Μη παραδοχή απάντησαν στις κατηγορίες Μάριος Δημητριάδης και άλλοι οκτώ για τα χρυσά διαβατήρια
Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό
Τέθηκε υπό κράτηση ο 35χρονος για την απόπειρα φόνου εναντίον δύο γυναικών σε φαρμακείο στην Πάφο
Επιδρομή σε νυχτερινό μαγαζί στην Αγία Νάπα-Δεν προέκυψαν στοιχεία για εμπορία προσώπων