Δεν παραδέχεται ο 34χρονος για την απόπειρα φόνου στο Ψάθι-Κατερρεύσε στο Δικαστήριο η μητέρα του

To Κακουργιοδικείο Πάφου, σε μια κατάμεστη αίθουσα, απάγγειλε την απόφαση του σήμερα, με την οποία δέχθηκε την επιχειρηματολογία της Κατηγορούσας Αρχής και ενέκρινε το αίτημά της για να παραμείνει υπό κράτηση ο 34χρονος ύποπτος για την υπόθεση απόπειρας φόνου στο Ψάθι, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου στη βάση του κινδύνου φυγοδικίας και στην πιθανότητα διάπραξης άλλων αδικημάτων αν αφεθεί ελεύθερος.

Με το άκουσμα της απόφασης η μητέρα του 34χρονου κατέρρευσε και αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες από μέλη της Αστυνομίας συνήλθε και έτυχε υποστήριξης από συγγενικά της πρόσωπα.

Ο 34χρονος, ο οποίος είναι ύποπτος στην υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου σε κοινότητα της Πάφου εναντίον 31χρονου, που δέχθηκε πυροβολισμό έξω από την οικία του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, δεν παραδέχεται τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η κατηγορούσα αρχή, που εκπροσωπείται από τον δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Χατζηκύρου, ζήτησε από το μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου την κράτηση του 34χρονου, ωστόσο η υπεράσπιση, δικηγόρος Άρτεμις Σαββίδου, ζήτησε όπως ο πελάτης της αφεθεί ελεύθερος με όρους.

Το Δικαστήριο επιφύλαξε την απόφαση του για σήμερα και διέταξε όπως ο 34χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Το Δικαστήριο επίσης όρισε την υπόθεση για σκοπούς ακρόασης στις 25 Ιανουαρίου του 2024.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 34χρονος, κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, είναι αυτά της απόπειρας φόνου και της παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καθώς και εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 05:30 της Κυριακής 24ης Σεπτεμβρίου, το θύμα είχε αφιχθεί στην κατοικία του, επιστρέφοντας από νυχτερινό κέντρο και στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην αυλή της κατοικίας του.

Τότε, ο 34χρονος ύποπτος, ο οποίος σύμφωνα με την Αστυνομία φέρεται είτε να ακολουθούσε το θύμα, είτε να τον ανέμενε στη σκηνή, με τη χρήση κυνηγετικού όπλου, φέρεται «να τον πυροβόλησε, τραυματίζοντας τον».

Στη σκηνή προσέτρεξαν οι οικείοι του θύματος, οι οποίοι ξύπνησαν από τους πυροβολισμούς και κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος συνελήφθη αργότερα βάσει δικαστικού εντάλματος, αφού τον παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μετά το ψευδοκράτος και η Τουρκία καταγγέλλει ΚΔ και Ελλάδα για ισχυριζόμενες «παραβιάσεις εναέριου χώρου»
Κηδεύεται ο Χασάν Νασράλα-Χιλιάδες άνθρωποι με φωτογραφίες και σημαίες στα περίχωρα της Βηρυτού
Φρίκη στην Ινδία-Συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες και άγνωστοι βίαζαν 13χρονη επί πέντε χρόνια
Οι Γερμανικές εκλογές βάζουν τέλος στα ταμπού-Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η νέα Κυβέρνηση
Τιμήθηκαν οι ήρωες του Αγίου Βασιλείου-«Ζωντανό μέρος της ταυτότητάς μας, κομμάτι της ιστορίας»
Προσβλέπει σε διεύρυνση οριζόντων ανάμεσα σε Κύπρο και Αίγυπτο ο ΠτΔ-«Σημαντικό βήμα οι δύο συμφωνίες»
Στιγμές τρόμου για 68χρονο-Του έστησε καρτέρι κουκουλοφόρος και τον λήστεψε
Ξεκάθαρο μήνυμα Γεραπετρίτη για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-«Θα συνεχίζει κανονικά»
Ψηλή η ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας το Σάββατο-Μέχρι την Πέμπτη στην Κύπρο η Coral
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του 18χρονος-Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του