Τον σταμάτησαν για έλεγχο καθώς περπατούσε και εντόπισαν ναρκωτικά στην κατοχή του

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε, γύρω στις 5μ.μ. χθες, να περπατά σε δρόμο της Λεμεσού. Ανακόπηκε από μέλη της ΥΚΑΝ και κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, μεικτού συνολικού βάρους 1,6 γραμμαρίου, μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε κάνναβη, μεικτού βάρους 4,5 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ως αποτέλεσμα, ο 37χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 37χρονου, στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 47 γραμμαρίων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση

Δειτε Επισης

Απεβίωσε σε ηλικία 103 ετών η Μάργκοτ Φριντλέντερ, μια από τις πιο γνωστές επιζήσασες του Ολοκαυτώματος
Συνελήφθη 21χρονος για θανατηφόρο με θύμα ντελιβερά στη Λεμεσό-Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του δυστυχήματος
Ινδικά μαχητικά εξαπέλυσαν πυραύλους εναντίον πακιστανικών αεροπορικών βάσεων
Ανάβουν οι μηχανές για αναβάθμιση του iJustice-Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός, θετικά μηνύματα από τους δικηγόρους
Καταχωρήθηκε νέα υπόθεση για τα πλαστά συμβόλαια ποδοσφαιριστών-Εκτοξεύτηκαν στις 70 οι κατηγορίες
Το μητρώο της ΕΔΕΚ, ο στόχος της ενότητας και ο γρίφος της επιστροφής
Κυνηγά την αδυναμία των αρμοδίων ο Πρόεδρος-Η παρέμβαση, ο σάλος και πολιτική συντήρηση του φιάσκου
Παρενέργειες από την νέα απόφαση Ανωτάτου για τηλεπικοινωνιακά, επηρεάζονται ποινικές υποθέσεις-«Επιβεβαιώθηκε η Χατζηιωάννου»
Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου