Διάρρηξαν το Γραφείου Ευημερίας στην Πάφο

Άγνωστος διέρρηξε τα γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στην Πάφο κατά τη διάρκεια της νύχτας προκαλώντας ζημιές στον εξοπλισμό των γραφείων, χωρίς ωστόσο να φαίνεται εκ πρώτης όψεως πως έχει κλαπεί κάτι. 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου  καταγγέλθηκε  το πρωί της Τρίτης στην Αστυνομία Πάφου από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας ότι παραβιάστηκε η κύρια είσοδος του κτηρίου του Γραφείου Ευημερίας στην Πάφο.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι «κατά την διάρκεια της νύχτας, άγνωστος ή άγνωστοι παραβίασαν την κύρια είσοδο και εισήλθαν στα γραφεία προξενώντας ζημιές ύψους 1400 ευρώ».

«Εκ πρώτης όψεως δεν φάνηκε να κλάπηκε οτιδήποτε», πρόσθεσε.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι η σκηνή έχει αποκλειστεί και απ' αυτήν παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις. 

Η σκηνή φρουρείται από την Αστυνομία Πάφου και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Δειτε Επισης

Απαντά σε Ανόλικ ο Στεφάνου-«Το ΑΚΕΛ είναι απέναντι σε ιδεολογήματα μισάνθρωπα, δεν δέχεται καμιά κριτική το Ισραήλ»
Έξι συλλήψεις Τούρκων για όπλα και ναρκωτικά σε Αθήνα και Χαλκιδική
Έργα για επίλυση των προβλημάτων στο αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-«Έχουν παγιδευτεί σκάφη μέσα»
O Tραμπ μπορεί να ξαναχτυπήσει το Ιράν απολύτως νόμιμα μετά το πράσινο από τη Γερουσία
Σε κλοιό καύσωνα η Ευρώπη-Θερμοκρασίες έως και δέκα βαθμούς πάνω από το φυσιολογικό
Άγρια καταδίωξη 14χρονου οδηγού στον αυτοκινητόδρομο-Από τις Χαλεπιανες κατέληξαν στην Πύλα
Με απόφαση Ανώτατου διευρύνεται η εξουσία του Τραμπ-Τι σημαίνει η νίκη του για το μέλλον των ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγοί στην Κρήτη κοιτούσαν το τροχαίο που έγινε στο αντίθετο ρεύμα και τράκαραν
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών του Κατάρ μιλά για παράθυρο ευκαιρίας στη Γάζα
Για «παραπλανητική εκστρατεία» στην Κύπρο με αναφορές σε αρχηγό κόμματος κάνει λόγο Πρέσβης του Ισραήλ