Αυξήθηκαν οι πωλήσεις τ/κ εταιρειών προς τις ελεύθερες περιοχές-Τα πέντε πρώτα προϊόντα

Αύξηση 12,9% παρουσίασε ο όγκος των πωλήσεων τουρκοκυπριακών εταιριών προς τις ελεύθερες περιοχές στα πλαίσια του κανονισμού για την πράσινη γραμμή κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους και κυμάνθηκε στα 7 εκατομμύρια 679 χιλιάδες 951,35 ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίμπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.

Τα πέντε πρώτα προϊόντα που πωλήθηκαν ήταν όπως και πέρυσι τα προκατασκευασμένα κοντέινερ, τα υλικά οικοδομών, τα έπιπλα, τα πλαστικά προϊόντα και τα φρέσκα ψάρια.

Το 26% των προϊόντων που πωλήθηκαν αποτελείται από προκατασκευασμένα κοντέινερ τα οποία απέφεραν έσοδα της τάξης του 1 εκατομμυρίου 994 χιλιάδων 92,50 ευρώ.

Τα προϊόντα που συμπληρώνουν τη λίστα είναι απορρίμματα/ προϊόντα σκραπ, στρώματα, προϊόντα χαρτιού, πατάτες, φρούτα και λαχανικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
ΒΙΝΤΕΟ: Έκανε το... εκατοστάρι του και φέτος ο πάτερ Ηρακλείδιος στο Παραλίμνι
Καλοκαιρινό σκηνικό ανήμερα Μεγάλου Σαββάτου-Θα φτάσει τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυξάνονται οι εργαζόμενοι στην Κυβέρνηση, οι λιγότεροι στις Δυνάμεις Ασφαλείας-Παραμένουν οι πιέσεις για νοικοκυριά
Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα-Πολίτες εγκλωβίζονται στις δαιδαλώδεις διαδικασίες και τα λάθη του συστήματος
Προσκύνησαν τον επιτάφιο και αναμένουν ανάσταση στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο (pics&vid)
Η Πρόεδρος της Βουλής έφτιαξε φλαούνες με τη γιαγιά της-«Αναμνήσεις που φυλάμε για πάντα»