Είδαν θετικά την έρευνα του Συνδέσμου Καταναλωτών οι ιδιοκτήτες κέντρων εστίασης

Εργαλείο προς αξιοποιήση είναι η έρευνα που διεξήγαγε για τα Κέντρα Εστίασης ο Σύνδεσμος Καταναλωτών, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου Νεόφυτο Θρασυβούλου, ο οποίος σημείωσε πως οι έρευνες που γίνονται είναι ευπρόσδεκτες και πρέπει να τις λαμβάνουν υπόψη έτσι ώστε να υπάρξει βελτίωση όπου χρειάζεται.

Σε ανακοίνωση ο κ. Θρασυβούλου αναφέρει πως το ερωτηματολόγιο που ετοιμάστηκε είναι για πρώτης κατηγορίας κέντρα και για Μιchelin κέντρα αναψυχής, σημειώνοντας πως αυτοί που διεξήγαγαν την έρευνα αποτάθηκαν σε κέντρα αναψυχής Β και Γ κατηγορίας. Προσθέτει ωστόσο πως για την ΟΣΙΚΑ αποτελεί εργαλείο το οποίο θα αξιοποιήσουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η έρευνα αναγάγει το μεγάλο πρόβλημα του εργατικού δυναμικού, αφού όλες οι επιχειρήσεις είναι υποστελεχωμένες .

Σχετικά με τους χώρους στάθμευσης και τις χρεώσεις ο κ. Θρασυβούλου καλεί τον Σύνδεσμο Καταναλωτών να αποταθεί στους Δήμους που εισπράτουν τα τέλη για την χρήση των χώρων στάθμευσης. Όσον αφορά την έρευνα που αναφέρεται σε υποβαθμισμένα προϊόντα ο Θρασυβούλου αναφέρει ότι η πλειοψηφία των κέντρων εστίασης σέβεται τους καταναλωτές.

Προσθέτει ακόμη πως «ενώ η έρευνα δεν ασχολήθηκε με την ποιότητα και την ποσότητα στο τέλος έρχεται και καταγράφει τα παράπονα των καταναλωτών».

Ως Ομοσπονδία, αναφέρει ο κ. Θρασυβούλου, «είχαμε επαφές με Κολέγια με τα οποία καταρτίσαμε προγράμματα για αναβάθμιση των εργαζομένων όχι μόνο στο σερβίρισμα αλλά και στην τοπογνωσία, στην γλώσσα και στην κουλτούρα του τόπου μας».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στους 39 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα-Σταθερά στα ύψη μέχρι και την Τρίτη
Οι Παγκύπριες Εξετάσεις φανέρωσαν ξανά το πρόβλημα της υπέρογκης ύλης-Καλείται να βρει λύσεις το ΥΠΑΝ
ΥΠΕΣ: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο
Σε συμμετοχή όλων για επίλυση του υδατικού καλεί η Παναγιώτου
Πρωτοβουλία για ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο συνυπέγραψε η Κύπρος
Άρνηση του ψευδοκράτους να δώσει άδεια στο Δήμο Αμμοχώστου για τους εορτασμούς του κατακλυσμού
Γλίτωσαν την ευθανασία οι σκύλοι που επιτέθηκαν σε γυναίκα και παιδιά στη Λεμεσό-Υπό την προστασία φιλοζωικής οργάνωσης
Δωρεάν στάθμευση και Wi-Fi στις παραλίες στον Δήμο Παραλιμνίου–Δερύνειας για τον Κατακλυσμό
Λειτουργούν παραλιακό εστιατόριο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
«Απέρριψαν αίτημα γονιών για παραμονή παιδιού στην Προδημοτική»-Καταγγελία από σύνδεσμο για ΔΕΠΥ