Στο κελί για δύο χρόνια ο 26χρονος για τα 205 γραμμάρια κάνναβης που ήταν κρυμμένα σε σωλήνα

Ποινή φυλάκισης 24 μηνών επέβαλε την Παρασκευή το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 26χρονο κάτοικο Πάφου, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), στις 14 Φεβρουαρίου 2023, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 205 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης μετά από αξιολόγηση συγκεκριμένων πληροφοριών μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου), εντόπισαν γύρω στις 3μ.μ. της 14ης Φεβρουαρίου, σε ανοικτό χώρο της επαρχίας Πάφου, τον 26χρονο, ο οποίος φέρεται να προσπαθούσε να παραλάβει ποσότητα κάνναβης, η οποία βρισκόταν κρυμμένη σε πλαστική σωλήνα.

Στη σκηνή εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, μικτού βάρους 174 γραμμαρίων, ενώ ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 26χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μικτού βάρους τριών γραμμαρίων, ενώ από περαιτέρω έρευνες στην περιοχή, εντοπίστηκαν κρυμμένα μέσα στην άγρια βλάστηση, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα πλαστικό δοχείο το οποίο περιείχε κάνναβη, μικτού βάρους 31 γραμμαρίων.

Εναντίον του 26χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου επανασυνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το συνολικό μικτό βάρος της κάνναβης που κατασχέθηκε ανέρχεται στα 208 γραμμάρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

To Yπ. Δικαιοσύνης της Τσεχίας έλαβε δώρο δώρο 40 εκ. σε bitcoin από πρώην κατάδικο για εμπόριο ναρκωτικών
Πρόβλημα στο σύστημα παραγωγής προκάλεσε διακοπή ρεύματος παγκύπρια
Νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους υποστηρικτές του Τυχικού
Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο νοσοκομείο 87χρονος-Κλείδωσε τον γιο τους στο μπαλκόνι
Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οι κρυφοί κίνδυνοι των νέων προϊόντων καπνού
Η πρώτη τοποθέτηση του ιερέα Σερκελίδη μετά την αργία-«Νόμιζα με κάλεσε ο Αρχιεπίσκοπος να με δει, αλλά με δίκαζε»
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα