Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της για τη Δημαρχία της Πάφου η Μαίρη Λάμπρου

Η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι έχει την πρόθεση να κατέλθει ως υποψήφια για τη δημαρχία της Πάφου στις επικείμενες εκλογές της 9ης Ιουνίου του 2024, εφόσον προηγουμένως θα αποχωρήσει από τη δημόσια υπηρεσία, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Η απόφαση της, όπως αναφέρει, προέκυψε μετά από σκέψη και υποκίνηση από πολλούς συμπολίτες της λόγω και της μακρόχρονης πείρας της σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Στόχος, αναφέρει, είναι η ευημερία της πόλης με επίκεντρο τον άνθρωπο και με σεβασμό στο περιβάλλον μέσα σε νόμιμα πλαίσια αλλά και η βελτίωση της ζωής των κατοίκων της υπαίθρου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου
Μέτσολα: Στο επίκεντρο της Ευρώπης η Κύπρος
Νέες βολές ΑΚΕΛ κατά Προέδρου-«Οι πολίτες διερωτώνται πότε η κυβέρνηση θα αναλάβει έστω και μια φορά τις ευθύνες της;»
Ψάχνουν τους δράστες για τους βανδαλισμούς στα γραφεία του ΔΗΣΥ-«Τέτοιες ενέργειες στρέφονται κατά της Δημοκρατίας»
Καταδικάζει ο ΔΗΣΥ του βανδαλισμούς στα γραφεία του-«Η Δημοκρατία ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζεται»
Υποδέχθηκε τη Μέτσολα ο Προεδρος-«Στοχος η ένταξη της Κύπρου στη ζώνη Σένγκεν το 2026»
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα-Κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Το μητρώο της ΕΔΕΚ, ο στόχος της ενότητας και ο γρίφος της επιστροφής
Κυνηγά την αδυναμία των αρμοδίων ο Πρόεδρος-Η παρέμβαση, ο σάλος και πολιτική συντήρηση του φιάσκου