Ακυρώθηκε «χωρίς αιτιολογία» επίσκεψή της στην Αστυνομική Ακαδημία υποστηρίζει η Ισότητα

Ο Κλάδος Αστυνομικού Σώματος Ισότητα αναφέρεται, με ανακοίνωσή της σε ακύρωση προγραμματισθείσας για σήμερα επίσκεψης της, στην Αστυνομική Ακαδημία κατόπιν «διαταγών του Αρχηγού Αστυνομίας», χωρίς όπως λέει, αιτιολογία για την ακύρωση της έγκρισης.

«Η συνεχιζόμενη στάση του Αρχηγού Αστυνομίας απέναντι σε όλα τα μέλη του, μας κάνει να νιώθουμε την έλλειψη αμεροληψίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της συντεχνίας, η οποία προσθέτει ότι ανεμένε ότι «η συμπεριφορά του Αρχηγού Αστυνομίας απέναντι μας, θα ήταν διαφορετική».

Προσθέτει πως η Συντεχνία «στάθηκε, στέκει και θα σταθεί, χωρίς προσωπικά ή αλλότρια κίνητρα» ενώ αναφέρει ότι τις επόμενες ώρες θα ενημερωθούν αυτοί που πρέπει για τα γεγονότα.

Αναφορικά με την επίσκεψη που ακυρώθηκε σημειώνει ότι στις 7.11.2023  είχε ενημερωθεί από το Βοηθό Αρχηγό (Δ) για έγκριση του αιτήματος να επισκεφθεί σαν συντεχνία, την Αστυνομική Ακαδημία και τη ΜΜΑΔ για να συνομιλήσει με τους 70 περίπου Δόκιμους Ε/Αστυνομικούς.

Προσθέτει πως είχε ενημερώσει το Διοικητή της ΜΜΑΔ και της Αστυνομικής Ακαδημίας για την έγκριση και διευθέτηση της 20λεπτης συνάντησης  με τους Δόκιμους Ε/Α Αστυνομικούς και αναφέρει ότι «ξαφνικά, χθες στις 09.30 το πρωί, ενημερωθήκαμε από τον Διευθυντή της Ακαδημίας ότι ακυρώνεται η προγραμματισμένη επίσκεψη που θα διεξαγόταν σήμερα 17.11.2023 στην Ακαδημία» και για τις διαταγές του Αρχηγού Αστυνομίας για ακύρωση της έγκρισης.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν 2,8 εκατομμύρια ευρώ
Φρικτό θέαμα στο Μεξικό-Δεκαεπτά πτώματα βρέθηκαν μέσα σε σπίτι στη βιαιότερη πολιτεία της χώρας
Το παιχνίδι της επτάχρονης εξελίχθηκε σε τραγωδία στην Ελλάδα-Τραγική ειρωνεία πως πλησίαζαν τα γενέθλιά της
Δικαιώθηκε ο Δήμος Πάφου σε δικαστική μάχη για ανέγερση του νέου Δημοτικού Μεγάρου
Στην Κύπρο η FEMM για τους βιασμούς της εισβολής-Συναντήθηκα με την Πρόεδρο της Βουλής
Οργή Τραμπ για την τρανς αθλήτρια στην Καλιφόρνια-Απειλεί την Πολιτεία με διακοπή χρηματοδότησης
Έδωσε συγκατάθεση για το SAFE αλλά υπό προϋποθέσεις η Λευκωσία-Παρουσιάζεται συγκρατημένη η Άγκυρα
Βλέπει στα κατεχόμενα ένα εκκολαπτόμενο κέντρο για υπηρεσίες υγείας ο Τούρκος ΥΠΟΙΚ
Ζητά ολοκληρωμένη στρατηγική για το μεταναστευτικό η Αννίτα-Απαντά στις θέσεις για επιδόματα και άνοιγμα συνόρων
Υπό την επήρεια ναρκωτικών ο δράστης του Λίβερπουλ-Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον 53χρονο