Απολογία ενώπιον Δικαστηρίου από την πρώην Διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας για δυσφημιστικές δηλώσεις

Με την απολογία της Άντρης Αντωνιάδου, πρώην διαχειρίστριας της Λαϊκής Τράπεζας, για δυσφημιστικές δηλώσεις κατά της Δικηγορικής Εταιρείας Chrysses Demetriades & Co. LLC, διευθετήθηκε η αγωγή λιβέλου που είχε καταχωρίσει η εταιρεία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Chrysses Demetriades & Co. LLC, η αγωγή αφορούσε δυσφημιστικές δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί η κ. Αντωνιάδου σε βάρος της δικηγορικής εταιρείας με την επιστολή παραίτησής της από τη θέση της Διαχειρίστριας στις 2/3/2015 την οποία είχε απευθύνει προς την Αρχή Εξυγίανσης με κοινοποίηση σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας, η οποία έτυχε ευρείας αναδημοσίευσης στον Τύπο.

Η εταιρεία σημειώνει ότι η κ. Αντωνιάδου δέχτηκε όπως η δικηγορική εταιρεία δημοσιεύσει την απολογία όπου επιθυμεί και επίσης ανέλαβε να καταβάλει τα έξοδα της δικηγορικής εταιρείας όπως υπολογιστούν από τον Πρωτοκολλητή και εγκριθούν από το Δικαστήριο.

Στην απολογία της, την οποία η δικηγορική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα, η κ. Αντωνιάδου εκφράζει τη «λύπη και την πλήρη και ανεπιφύλακτη απολογία μου προς τη Δικηγορική Εταιρεία Chrysses Demetriades & Co. LLC σε σχέση με το περιεχόμενο της επιστολής παραίτησης μου ημερομηνίας 2.3.2015 προς την Αρχή Εξυγίανσης η οποία κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Τράπεζας και αναδημοσιεύτηκε στον Τύπο, στο βαθμό που αυτή περιείχε δυσφημιστικές δηλώσεις σε βάρος της Chrysses Demetriades & Co. LLC".

«Οι εν λόγω δυσφημιστικές δηλώσεις μου στηρίχθηκαν σε ανεπαρκή πληροφόρηση και λανθασμένη εκτίμηση μου και ήταν  αβάσιμες και ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κατά συνέπεια αποσύρονται ανεπιφύλακτα στην ολότητά τους», αναφέρει η κ. Αντωνιάδου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Εκφράζει επίσης «την εκτίμηση μου προς τη Δικηγορική Εταιρεία Chrysses Demetriades & Co. LLC, καθώς και προς το Δικηγορικό Γραφείο Χρύση Δημητριάδη & Σία και τους συνεταίρους αυτού και λυπούμαι που τους προσέβαλα και που τους προκάλεσα αναστάτωση και ταλαιπωρία».

Τέλος η δικηγορική εταιρεία σημειώνει ότι τα όσα σχετίζονται με τις δυσφημιστικές δηλώσεις της κ. Αντωνιάδου κατά της Δικηγορικής Εταιρείας Chrysses Demetriades & Co. LLC και την αντίδραση του πολιτικού συστήματος σ’ αυτές, αποτυπώνονται με γλαφυρό τρόπο στο βιβλίο « η Συμμορία» του Μακάριου Δρουσιώτη, σελ 251-263.

Δειτε Επισης

Νέα σειρά μέτρων για το μποτιλιάρισμα μετά από τροχαία στους αυτοκινητόδρομους-Σε προσφορές για νέες εξόδους
Η ανήθικη ηθική ενός πόλεμου και οι νόμοι που διέπουν τις συρράξεις μεταξύ Κρατών
Με προσδοκία για επανέναρξη των συνομιλιών μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη ο ΠτΔ-Όσα θέτει στο τραπέζι
Οι φόβοι Ερντογάν για επίθεση Ισραήλ σε Τουρκία-Στοχοποιεί τη Δύση για την αιματοχυσία στη Μέση Ανατολή
Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή-Το μομέντουμ του Νετανιάχου και το ρίσκο για το Ισραήλ
Σημαντική απόφαση ΔΕΕ για διασφάλιση συμφερόντων Κύπρου στις οδικές μεταφορές
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Μεταγενέστερος νόμος μπορεί να νομιμοποιήσει κανονιστική πράξη
«Ο Χαμενεΐ έδειξε ότι δεν φοβάται το Ισραήλ, εμφανίστηκε κρατώντας τουφέκι μπροστά στους Ιρανούς»
Ξεκαθαρίζει ο Χαρτσιώτης-«Καθαρά επιχειρησιακό κομμάτι οι μεταθέσεις στην Αστυνομία»