Εγγράφηκαν σε άλλα σχολεία της Πάφου οι έξι μαθητές που αποβλήθηκαν από την Τεχνική Σχολή

To δευτεροβάθμιο σώμα του Υπουργείου Παιδείας επικύρωσε την απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών της Τεχνικής Σχολής Πάφου για την αποβολή έξι μαθητών, ωστόσο έδωσε την άδεια στους μαθητές να φοιτήσουν στην Πάφο, σε άλλα εκπαιδευτήρια, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Τεχνικής Σχολής Πάφου, Στέφανο Ελευθερίου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ελευθερίου ανέφερε πως ήδη οι περισσότεροι εκ των έξι αποβληθέντων μαθητών της Τεχνικής Σχολής Πάφου και συγκεκριμένα οι τέσσερις έχουν αποταθεί για να εγγραφούν σε άλλα σχολεία της επαρχίας Πάφου και πολύ πιθανό από τη Δευτέρα να αρχίσουν τα μαθήματα τους.

Ο κ. Ελευθερίου ανέφερε πως και επί της διαδικασίας και επί του περιεχομένου το δευτεροβάθμιο σώμα του Υπουργείου Παιδείας βρήκε ότι ορθά έπραξε ο Καθηγητικός Σύλλογος της Τεχνικής Σχολής Πάφου.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, οι έξι μαθητές φέρονται να εμπλέκονται σε επεισόδιο που σημειώθηκε πριν 20 ημέρες περίπου, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό δύο μαθητών.

Ο ένας εκ των μαθητών που αποβλήθηκε φέρεται, εξάλλου, να εμπλέκεται και σε νέο επεισόδιο που σημειώθηκε στις πριν λίγες ημέρες, κατά το οποίο καθηγητής τραυματίστηκε από ρίψη καρέκλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διά παντός αποβολή έξι μαθητών στην Τεχνική Σχολή Πάφου-Τραυμάτισαν σοβαρά δύο πρόσωπα

Δειτε Επισης

Έκρηξη βόμβας σε μπυραρία στη Λεμεσό
ΒΙΝΤΕΟ: Εφιαλτικό βράδυ στη Χίο-Εκκενώθηκαν περιοχές, μάχη σε πέντε πύρινα μέτωπα
LIVE: Τρεις νεκροί στο Ισραήλ μετά από μπαράζ ιρανικών πυραύλων, παρά την κατάπαυση πυρός
Σε δίκη ο 49χρονος νοσηλευτής, στο κατηγορητήριο μόνο το αδίκημα της άσεμνης επίθεσης-Ελεύθερος υπό όρους
Μόνο… αεροπορική η κινητικότητα στο Κυπριακό-Στην Κύπρο ο Χαν, αναμένεται και η Ολγκίν
Μακροπρόθεσμες πιέσεις στη φαρμακευτική αγορά λόγω πολέμου-Ποια φάρμακα περνούν το φίλτρο του ΓεΣΥ
Από την Ιταλία στις... Κεντρικές μετά από οκτώ χρόνια καταζητούμενος για κλοπές και διαρρήξεις
Έληξε τη συζήτηση για διαθεσιμότητα Δημητρίου η Ελεγκτική, ξεκαθαρίζει και ο Πάλμας-Δεν τέθηκε θέμα από Χαρτσιώτη
«Αν δεν ήμουν εδώ, το σπίτι μου θα ήταν καμένο»–Μαρτυρίες από το πύρινο μέτωπο της Χίου
H υπηρεσία κατασκοπείας της Ρωσίας κατηγορεί τη Σερβία ότι πoυλά πυρομαχικά στην Ουκρανία