The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων

Με αφορμή τους εορτασμούς των 25 χρόνων παρουσίας του Sovereign Group στην Κύπρο, διοργανώνει τα Μαθητικά Βραβεία «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024».

Συνολικά είκοσι συμμετέχοντες θα επιλεγούν και θα εκθέσουν δημόσια τα έργα τέχνης τους τον Ιανουάριο του 2024, με το κοινό και τους κριτές να αναμένουν τα δικά σας έργα για να τα ψηφίσουν. Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.

Ο διαγωνισμός για τα Μαθητικά Βραβεία Κύπρου αποσκοπεί στην αναγνώριση της εικαστικής δημιουργίας των ταλαντούχων μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, την προβολή της στο ευρύ κοινό καθώς και στην ανάδειξη της σημαντικότητας της συμβολής της τέχνης στο εκπαιδευτικό σύστημα ανά το παγκόσμιο.

Τον διαγωνισμό διοργανώνει το Sovereign Group και ο φιλανθρωπικός οργανισμός The Sovereign Art Foundation (SAF) που στόχο έχει την προώθηση του αυξανόμενου πλούτου των ταλέντων της σύγχρονης τέχνης στην Ασία καθώς επίσης και της προσφορά των αποδεδειγμένων οφελών των εικαστικών τεχνών σε παιδιά ευάλωτων ομάδων.

Στους νικητές θα απονεμηθούν χρηματικά βραβεία αξίας μέχρι 2.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν μεταξύ των ίδιων και των σχολείων τους.

Επιπλέον, οι νικητές του διαγωνισμού εντάσσονται αυτόματα στα The Sovereign Art Foundation Global Students Prize.

Σε ποιους απευθύνεται και πώς γίνεται η δήλωση συμμετοχής

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε όλους τους μαθητές της Μέσης Γενικής, Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και έχει ήδη πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από δέκα χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή.

Όλα τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καλούνται να προτείνουν έως και δέκα μαθητές το καθένα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής, επισκεφθείτε την ή στείλτε μας email. Για να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις, κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus