Παρουσίασε τους στόχους του Υπουργείου Δικαιοσύνης στον ΔΗΣΥ η Προκοπίου

Τους στόχους και προτεραιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, καθώς και τα νομοθετήματα που αναμένεται να προωθηθούν το επόμενο διάστημα στη Βουλή, παρουσίασε η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Κουκκίδη Προκοπίου και λειτουργοί του Υπουργείου, σε αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει η Υπουργός με τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, μιλώντας μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία έγινε στο Υπουργείο, η κ. Προκοπίου χαρακτήρισε τη συνάντηση πολύ παραγωγική και πρόσθεσε πως συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το κοινοβουλευτικό σώμα, νομοθετήματα που το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζητεί από τους βουλευτές του ΔΗΣΥ να προωθήσουν και να ψηφίσουν, ενώ συζητήθηκε επίσης έργο που έχει ολοκληρωθεί.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης ευχαρίστησε τον Δημοκρατικό Συναγερμό διότι επέδειξε πολύ θετικό πνεύμα στη συνάντηση και εξέφρασε την πεποίθηση πως η συνεργασία σε θέματα που αφορούν το καλό του τόπου θα είναι πάντοτε αγαστή.

Από την πλευρά του, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης χαρακτήρισε επίσης παραγωγική τη συνάντηση και ανέφερε πως συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα, όπως την τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα.

Πρόσθεσε πως αναλύθηκαν νομοσχέδια που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, αλλά και αυτά που θα κατατεθούν τους επόμενους μήνες στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Τορναρίτης είπε πως ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ωφέλιμος για τον τόπο και εκεί όπου συμφωνεί θα υπερψηφίζει και εκεί όπου διαφωνεί θα εκφράζει την αντίθετη άποψη με επιχειρήματα.

Τέλος, ευχαρίστησε την Υπουργό Δικαιοσύνης για τη συνάντηση και ευχήθηκε κάθε επιτυχία για το καλό της ασφάλειας του Πολίτη και της Κυπριακής Δικαιοσύνης.

Δειτε Επισης

Οι YΠΕΞ Κύπρου-Σ.Αραβίας συζητούν περιφερειακή σταθερότητα και διμερή συνεργασία
Συμφωνία των «26» για την Ουκρανία, όχι από την Ουγγαρία-Ομοφωνία για την άμυνα στη Σύνοδο Κορυφής
Όλα τα σύνορα της ΕΕ στους νέους αμυντικούς σχεδιασμούς-«Στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία»
«Καμία διαβούλευση για την Ουκρανία, χωρίς την Ουκρανία»-Το προσχέδιο της δήλωσης των 27
O Γιώργος Παπαναστασίου ανέλυσε τους ενεργειακούς σχεδιασμούς σε εκδήλωση στις Βρυξέλλες
Όλα τα κόμματα εξαιρουμένου του ΕΛΑΜ συνοδεύουν τον ΠτΔ στη Γενεύη για την άτυπη διάσκεψη
Πυρά ΑΚΕΛ Ορμήδειας σε Αποστόλου για τη Δεκέλεια-«Είμαι καρκινοπαθής, μαθήματα όχι σε μένα», απαντά ο βουλευτής
Πώς απαντά το ΥΠΕΣ για αμοιβές κοινοταρχών-Εκτίμηση για βελτίωση των ρόλων των Αντιδημάρχων μέσω Νομοσχεδίου
Ξεκάθαρη διαφωνία Προέδρου στην εμπλοκή της Τουρκίας στα θέματα ασφάλειας της ΕΕ
Πάγωσε τις πληρωμές στη Nexans ο ΑΔΜΗΕ-Συζήτηση επί τάπητος στη συνάντηση Μητσοτάκη και Χριστοδουλίδη