Καλωσορίζοντας το Black Friday με την Bionic:

Να πάλι ακόμη μία χρονιά, όπου το μάτι του καταναλωτή μεταμορφώνεται σε εκείνο ενός αετού, έτοιμο να προσγειωθεί στις πιο συναρπαστικές προσφορές του Black Friday! Σε αυτόν τον αγώνα αναζήτησης των καλύτερων προσφορών, ο καταναλωτής αναλαμβάνει τον ρόλο του κυνηγού, προσπαθώντας να αποσπάσει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και τα πιο εντυπωσιακά deals.

Το Black Friday έρχεται και φέτος στην Κύπρο, και η Bionic είναι εδώ για να σας χαρίσει τις καλύτερες προσφορές! Η μέρα όπου θα μπορείτε να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε μοναδικές εκπτώσεις.

Το Black Friday για την Bionic είναι κάτι σαν θεσμός, αφού ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που εισήγαγε το Black Friday στην Κύπρο. Όπως από την πρώτη φορά υιοθέτησε αυτό τον θεσμό με πολλές ευκαιρίες και εκπτώσεις, έτσι και φέτος, το Black Friday επιστρέφει στην Bionic δυναμικά, για να σας χαρίσει αξέχαστες ευκαιρίες χωρίς να μπείτε βαθιά στο πορτοφόλι!

Από τις 13 Νοεμβρίου, οι πόρτες των καταστημάτων Bionic στην Λευκωσία, την Λεμεσό και την Πάφο ανοίγουν για να υποδεχτούν τους λάτρεις της τεχνολογίας και όχι μόνο. Θα βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες σε τηλεοράσεις, φορητούς υπολογιστές, αξεσουάρ για gaming, εκτυπωτές και πολλά άλλα, με εκπτώσεις που δεν πρέπει να χάσετε. Αναζητήστε τα αγαπημένα σας brands και προϊόντα σε ασύγκριτες τιμές και εξοικονομήστε στο μέγιστο.

Για αυτούς που δεν μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα της Bionic, το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

Οι προσφορές μας και οι ευκαιρίες σε προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, θα είναι διαθέσιμες και online, για να μπορείτε να αγοράσετε ό,τι χρειάζεστε από την άνεση του σπιτιού σας. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Bionic και εξερευνήστε τις απίθανες εκπτώσεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Ετοιμαστείτε για το κυνήγι των προσφορών και μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε τιμές Black Friday 2023.

Το Black Friday της Bionic είναι εδώ για να σας κάνει τη ζωή πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική.

Μπορείτε να δείτε εδώ όλες τις σχετικές προσφορές της Bionic https://bionic.com.cy/black-friday

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus