Επιχείρησε να πετάξει και τη συνέλαβαν για ληστεία από περίπτερο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε στα τέλη Οκτωβρίου 2023, στον Πρωταρά.

Πρόκειται για 33χρονη, η οποία συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ για την υπόθεση τελεί υπό κράτηση και 35χρονος.

Η 33χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας, κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, στο χώρο των αναχωρήσεων.

Η ληστεία διαπράχθηκε σε περίπτερο στον Πρωταρά, στις 30 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία άγνωστος άντρας εισήλθε εντός του περιπτέρου και ζήτησε να αγοράσει τσιγάρα. Ακολούθως, ο άντρας φέρεται να ανέσυρε πιστόλι και να ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο.

Η υπάλληλος φέρεται να αρνήθηκε και ο άντρας αφού άρπαξε ολόκληρο το ταμείο, και τράπηκε σε φυγή. Φεύγοντας ο δράστης φέρεται να μπήκε σε αυτοκίνητο, που τον περίμενε έξω από το περίπτερο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως
Στη σημασία της Ευρώπης και στο μέλλον των νέων εστίασαν Χριστοδουλίδης και Μέτσολα