Συνελήφθη ο 37χρονος που καταζητείτο για τον εμπρησμό στο Δικαστήριο Λεμεσού

Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησε η Αστυνομία, σε σχέση με την υπόθεση εμπρησμού της αίθουσας τεκμηρίων του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού που διαπράχθηκε την Τετάρτη 21 Ιουλίου το 2021, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά την υπόθεση, για την οποία έχουν ήδη καταδικασθεί σε ποινές φυλάκισης άλλα δύο πρόσωπα, ενώ τέταρτος ύποπτος εξακολουθεί να καταζητείται από την Αστυνομία.

Ο 37χρονος καταζητούμενος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακόμη ένας από τους τρεις καταζητούμενους, άντρας ηλικίας 33 ετών, συνελήφθη στις 16 Αυγούστου, 2021. Μετά και τον εντοπισμό των δύο καταζητούμενων, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών τους στοιχείων είναι αχρείαστη.

Της σύλληψης των δύο, προηγήθηκε στις 28 Ιουλίου, 2021, η σύλληψη τέταρτου υπόπτου, άντρα ηλικίας 31 ετών τότε. Τόσο εναντίον του 31χρονου, όσο και εναντίον του 33χρονου καταχωρήθηκε από την Αστυνομία η υπόθεση για άμεση εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέτασε το μαρτυρικό υλικό που συνέλλεξε από τις έρευνες της η Αστυνομία και το οποίο παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή και αφού έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους, επέβαλε και στους δύο ποινές φυλάκισης διάρκειας 7 χρόνων.

Εξακολουθεί να καταζητείται 39χρονος

Για την υπόθεση η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί 39χρονο σήμερα άντρα, η φωτογραφία και στοιχεία του οποίου δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών, που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Η Αστυνομία καταζητεί τον ASHRAF OLWAN, 37 χρόνων, ημερομηνία γέννησης 15/09/1984, από την Παλαιστίνη, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμού, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 21 Ιουλίου, 2021.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

27743_P_600_500

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

H Κυπριακή Πρεσβεία στην Αθήνα ενημέρωσε διπλωματικές αποστολές για αγνοούμενους
Ερντογάν: Η καρδιά της Τουρκίας χτυπά από το Αιγαίο μέχρι την νότια Ασία
Με αστυνομική παρουσία ο πρώτος ομόφυλος γάμος στη Νέα Σμύρνη-«Θα σας κάψουμε ζωντανούς», τους απειλούσαν
Βρέθηκε ξανά στο Λονδίνο πανάκριβη Ferrari οδηγού της Formula 1 που κλάπηκε πριν από 29 χρόνια
Σάλος σε πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού-26χρονη κατήγγειλε ότι ο μασέρ τη βίασε τέσσερις φορές στο σπα
Στιούαρτ: Το Κυπριακό είναι επιλύσιμο ακόμα, χρειάζεται πολιτικό θάρρος
«Άδικο και πολιτικά υποκινούμενο» το Ψήφισμα 186 ισχυρίζεται η τ/κ ηγεσία
Επανεξέταση καθεστώτος περιοχών Συρίας για επιστροφές ζήτησε ο ΥΠΕΣ στις Βρυξέλλες
Στιούαρτ: Να κάνουμε τα πάντα για τη λύση, δεν έχουμε την πολυτέλεια για άλλες τέτοιες επετείους
Η Γαλλία έγινε η πρώτη χώρα στον κόσμο που κατοχύρωσε συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση