Γρ. Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Κύπρου: Μια μοναδική ευκαιρία για εργοδότηση (video)

Πολυδιάστατα τα οφέλη που προκύπτουν εν μέσω των Γραφείων Διασύνδεσης των Πανεπιστημίων, τόσο για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, όσο και για τις επιχειρήσεις και την οικονομία γενικότερα. Δημιουργώντας συνθήκες ευκολότερης πρόσβασης και ένταξης στην αγορά εργασίας, συμβάλλουν στην καταπολέμηση της ανεργίας ανάμεσα στους νέους. Τα Γραφεία Διασύνδεσης των Πανεπιστημίων, δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο του του Ευρωπαϊκού Έργου με τίτλο: «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας».

Γέφυρα ανάμεσα στην επιστημονική κοινότητα και τον επιχειρηματικό κόσμο αποτελεί το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Κύπρου, το οποίο βρίσκεται σε στενή επαφή τόσο με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, όσο και με τους εργοδότες.

Με την τοποθέτησή του, κάθε φοιτητής και φοιτήτρια που συμμετέχει στο Έργο, έχει την ευκαιρία ν’ αποκτήσει εικόνα της αγοράς εργασίας πριν από την αποφοίτησή του, αναπτύσσοντας περαιτέρω τις εργαστηριακές του γνώσεις και τις εργαστηριακές του ικανότητες.

Περισσότερα για τη σημαντικότητα του Έργου παραθέτουν, στο βίντεο που ακολουθεί, ο φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Κατασκευαστικής, του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δήμος Δήμου, καθώς και ο Λειτουργός στο Κέντρο Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και Διαχειριστής του Έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», Γιώργος Μάγος.

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus