Καταζητείτο και για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων ο 45χρονος που συνελήφθη στην Πάφο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε χθες, Σάββατο, ο 45χρονος ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης. Το Δικαστήριο διέταξε όπως αυτός παραμείνει υπό κράτηση και η διαδικασία έκδοσης του συνεχιστεί τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 45χρονος καταζητείται για υποθέσεις ένοπλης ληστείας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων που φέρεται να διαπράχθηκαν μεταξύ των μηνών Ιουνίου με Νοεμβρίου το 2012 στη Ρώμη.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου ο 45χρονος παρουσιάστηκε για να αναχωρήσει για το Βουκουρέστι το μεσημέρι της Παρασκευής από το αεροδρόμιο Πάφου, ενώ κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση εν αναμονή της διαδικασίας έκδοσης του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πενηντάχρονος έκλεψε από υπό ανακαίνιση κατοικία δύο γεννήτριες και βαρέλια με μπογιά
Οδηγός στον αυτοκινητόδρομο έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο-Στο νοσοκομείο τρία πρόσωπα
Έκλεψε 1,400 ευρώ, κάρτες και προσωπικά έγγραφα από αυτοκίνητο-Χειροπέδες σε 26χρονο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική 54χρονη μετά από ατύχημα με σκούτερ-Συγκρούστηκε με όχημα
Πρόταση Νόμου ποινικοποιεί πράξεις ή παραλείψεις από κρατικούς αξιωματούχους-Προβλέπει πρόστιμα και φυλάκιση
Κάνει «ό,τι είναι δυνατόν» η Αστυνομία για το μπαράζ εγκλημάτων στη Λεμεσό αλλά «αντιλαμβάνεστε πόσο δύσκολο είναι»
Νέα βίντεο στη δίκη Περικλέους-Καταγράφηκε από κάμερα οχήματος με όπλο στα χέρια ο χάκερ
ΒΙΝΤΕΟ: Θερμές εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά στη Λάρνακα-Προστατεύτηκε κατοικία
Δικαστής απέρριψε διάταγμα της ΥΚΑΝ και μετά... πήγαν σε άλλον που ενέκρινε-Έδειξε κατάχρηση το Ανώτατο
Ποινή φυλάκισης πέντε ετών σε 37χρονο για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου