Τον ξυλοκόπησαν και τον κακοποίησαν σεξουαλικά γιατί αρνήθηκε να γίνει βαποράκι-Σε δίκη τέσσερις

Συγκλονιστικά και φρικτά είναι τα όσα ισχυρίζεται πως έζησε αλλοδαπός, στα χέρια τεσσάρων προσώπων πριν από μερικές μέρες, όταν αρνήθηκε, όπως υποστηρίζει, να τους βοηθήσει σε εμπόριο ναρκωτικών σε συγκεκριμένη περιοχή, όπως του είχε ζητηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες, όταν τέσσερα πρόσωπα, δύο Ελληνοκύπριοι και δύο αλλοδαποί, προσέγγισαν τον αλλοδαπό, αφρικανικής καταγωγής, ζητώντας του να λειτουργεί ως βαποράκι, ωστόσο σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο ίδιος αρνήθηκε να συμμετέχει στις συγκεκριμένες παράνομες δραστηριότητες.

Τότε, οι τέσσερις ύποπτοι εκνευρίστηκαν με τον Αφρικανό, ο οποίος κατήγγειλε στην Αστυνομία πως ξυλοκοπήθηκε άγρια, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλαπλά τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του, μεταξύ των οποίων και στο κεφάλι και να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Λίγες μέρες αργότερα, τον προσέγγισαν εκ νέου, έχοντας το ίδιο αίτημα, όμως ο παραπονούμενος αρνήθηκε και πάλι να συναινέσει στην επιθυμία τους. Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, οι τέσσερις ύποπτοι τον απήγαγαν και τον μετέφεραν σε συγκεκριμένο υποστατικό, όπου τον ξυλοκόπησαν και πάλι, ενώ δεν έμειναν μέχρι εκεί, αφού όπως κατήγγειλε στις Αρχές, υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί και πάλι μεταφορά του σε νοσοκομείο για περίθαλψη.

Αφότου το θύμα έλαβε εξιτήριο, μετέβη σε αστυνομικό σταθμό της περιοχής, όπου κατήγγειλε το περιστατικό, ισχυριζόμενος τα πιο πάνω, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε για υπόδειξη σκηνών.

Από έρευνες που ακολούθησαν εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για τα οποία προέκυψε μαρτυρία ότι φέρονταν να συμμετείχαν στην κακοποίηση του Αφρικανού, ενώ καταζητείτο και τέταρτος από την Αστυνομία, ο οποίος μετά από κάποιες μέρες συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Τα τέσσερα πρόσωπα, παραπέμφθηκαν σε δίκη για την υπόθεση τις προηγούμενες ημέρες και ορίστηκε ημερομηνία για να απαντήσουν στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μπούκαραν με όπλο σε οικία στον Μούτταλο, επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες και έκλεψαν χρηματικό ποσό
Χειροπέδες στον 34χρονο οδηγό φορτηγού που παρέσυρε στον θάνατο τον 28χρονο
Η ενδεχόμενη εκλογή Ζαννέτου, η αλλαγή του Νόμου και η πιθανότητα να είναι Δήμαρχος για 20 μέρες
Ανακουφισμένοι από τις εξαγγελίες ΠτΔ οι πολύτεκνοι-Αναμένουν επαναφορά ωφελημάτων που αποκόπηκαν
Τορπιλίζει την προσπάθεια και κάνει τον Κινέζο-Πώς διαχειρίζεται την κριτική από το εσωτερικό ο Τατάρ
Εξάμηνο τεχνολογικής ανάπτυξης για την Κύπρο-Τα χρονοδιαγράμματα για ψηφιακό πολίτη και ταυτότητα
Έδειξε παραλήψεις ο θανατικός ανακριτής για τον Δικαστή Σατολιά-Έχασαν τον δρόμο, δεν μετέφεραν απινιδωτή
Κι άλλο αίμα στην άσφαλτο-Νεκρός ο 28χρονος μοτοσικλετιστής στη Λάρνακα
Σε ένα τριήμερο έγιναν 137 τροχαίες καταγγελίες στην επαρχία Αμμοχώστου
Μπορεί όντως να συλληφθεί ο Νετανιάχου;-Η ουσιαστική ισχύς του εντάλματος και η διαδικασία