Επιστρέφει το Credit Risk Management Forum από την Infocredit Group

Το περίπλοκο περιβάλλον των αλυσιδωτών αντιδράσεων της παγκόσμιας αγοράς απαιτεί από τους Οργανισμούς την ανταπόκριση σε προκλήσεις. Η παγκοσμιοποίηση των κινδύνων και η αυξανόμενη ανταγωνιστικότητα στην αγορά μεταφράζονται στην ανάγκη για μείωσης κόστους, καινοτομία και προσαρμογή σε νέες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο αυτό, η Infocredit Group διοργανώνει το 3O Credit Risk Management Forum: Προκλήσεις και Ευκαιρίες του Σήμερα που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Η Infocredit Group αποσκοπεί να ρίξει φως στους κινδύνους και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κυπριακές επιχειρήσεις μέσα στο περιβάλλον των αλυσιδωτών αντιδράσεων της παγκόσμιας αγοράς. Στόχος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες μια πλήρη κατανόηση των βασικών ορών και παραγόντων που σχετίζονται με τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου και να ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις στον τομέα, τόσο εντός όσο και εκτός Κύπρου. Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες από διακεκριμένους ομιλητές του συνεδρίου, που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σε σχέση με τις σύγχρονες πρακτικές αλλά και την ανάπτυξη κουλτούρας για την μείωση του Πιστωτικού Κινδύνου.

Κατά τη διάρκεια του Φόρουμ θα συζητηθεί το διεθνές πολιτικό σκηνικό με αναφορά στα μεγάλα γεγονότα που επηρέασαν την παγκόσμια οικονομία όπως επίσης και οι κίνδυνοι των εταιρειών εν μέσω κυρώσεων.

Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης θα αξιολογήσει στη συνέχεια το εταιρικό οικονομικό περιβάλλον στην Κύπρο, ενώ, στα βασικά θέματα συζήτησης βρίσκεται και η αξία της μέτρησης του πιστωτικού κινδύνου.

Δηλώστε συμμετοχή για να παρακολουθήσετε ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα, την παρουσίαση της Dorota Ulatowska, Credit Director, Allianz Trade Greece με θέμα «Credit Risk Analytics: The Path from Data to Decision» καθώς και την εξίσου ενδιαφέρουσα παρουσίαση του Δημήτρη Δημητρίου, Εκτελεστικού Διευθυντή Διεύθυνσης Διαχείρισης Κινδύνων της Τράπεζας Κύπρου που θα επικεντρωθεί στις εμπορικές τράπεζες κατά τη ψηφιακή εποχή.

Στα highlight του φόρουμ ξεχωρίζει φυσικά η κεντρική ομιλία με τίτλο «If things don’t alter – they will stop as they are!», από τον Glen Stewart Bullivant, Fellow, Chartered Institute of Credit Management, όπως επίσης και ο δικηγόρος Στυλιανός Ν. Χριστοφόρου στο θέμα «The New Civil Procedure Rules, a Debt Collecting Tool or Not?».

Το 3O Credit Risk Management Forum θα χαιρετήσουν ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group, ο Κυριάκος Ιορδάνου, Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ και ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, Πρόεδρος του KEBE. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης η Τερέζα Σκαρλάτου, CEO της Allianz Trade.

Το Φόρουμ θα ολοκληρωθεί με Networking Cocktail.

Γιατί να παρευρεθείτε στο Φόρουμ

  • Ανακαλύψτε τη σημασία της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου
  • Ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις και πρακτικές σχετικά με τη Διαχείριση Πιστωτικού Κινδύνου
  • Αποκτήστε όλες τις αναγκαίες τεχνικές και τα εργαλεία για τις καθημερινές σας πιστωτικές συναλλαγές
  • Δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες συναφών κλάδων
  • Διεκδικήστε πιστωτικές μονάδες CPD

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Infocredit Group

Πλατινένιος Χορηγός: Allianz Trade

Χρυσός Χορηγός: Coface

Αργυροί Χορηγοί: Intertrust, Stylianos Christoforou & Co Law Firm

Χάλκινος Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα

Χορηγός Λογισμικού: Powersoft

Χορηγός Hospitality: Presse Café

Υποστηρικτές: Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕΛ), Cyprus Integrity Forum, Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), Federation of Business Information Services (FEBIS), Malta Association of Credit Management (MACM)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Περιοδικό GOLD

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus