Συμμετοχή ΜΙΙΕΚ στην HORECA - Gastronomia Expo 2023

Η μεγαλύτερη B2B έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών εξοπλισμού και τροφοδοσίας, η HORECA - Gastronomia Expo 2023 πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες και στόχο έχει να φέρει κοντά επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο.

Με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και συντονιστή την IMH, η κορυφαία Έκθεση για την Επισιτιστική και Τουριστική Βιομηχανία θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία. Πέραν της συγκέντρωσης επαγγελματιών, σκοπός της Έκθεσης αποτελεί και η προβολή προϊόντων και υπηρεσιών, σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία ξενοδοχειακών μονάδων και κέντρων εστίασης καθώς και των επιλογών σπουδών που προσφέρονται στη χώρα μας για ανέλιξη στον χώρο.

Στο πλαίσιο αυτό, η Έκθεση θα φιλοξενήσει περίπτερο των ΜΙΕΕΚ, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης, διετούς κύκλου, σε αναπτυσσόμενους τομείς, παρέχοντας στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας την ευκαιρία απόκτησης, βελτίωσης ή αναβάθμισης των επαγγελματικών τους προσόντων και δεξιοτήτων, ώστε να καταστούν ικανότεροι και αποτελεσματικότεροι για απασχόληση και συμμετοχή στην αγορά εργασίας, κυπριακή και ευρωπαϊκή.

Επισκεφθείτε το περίπτερο των ΜΙΕΕΚ στην Έκθεση και ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών στους Κλάδους Μαγειρικών Τεχνών, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής και Τεχνών Εστίασης.

Στο περίπτερο θα βρίσκονται και φοιτητές και φοιτήτριες των συγκεκριμένων κλάδων, για να παρουσιάσουν εδέσματα που παρασκεύασαν οι ίδιοι για τους επισκέπτες.

Σας περιμένουμε λοιπόν, στο περίπτερο των ΜΙΙΕΚ, στα πλαίσιο της έκθεσης ΗΟRECA – GASTRONOMIA EXPO 2023!

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus