Στο Βερολίνο για την υπουργική διάσκεψη της ΕΕ ο Κόμπος

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος μεταβαίνει την Τετάρτη στο Βερολίνο, όπου θα συμμετάσχει στην Υπουργική Διάσκεψη υπό τον τίτλο «Μια μεγαλύτερη, ισχυρότερη Ένωση – καθιστώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση κατάλληλη για τη διεύρυνση και τις υποψήφιες χώρες κατάλληλες για ένταξη», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη.

Ανακοίνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι η Υπουργική Διάσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των διεργασιών που πραγματοποιούνται σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τη μεταρρύθμιση του τρόπου λειτουργίας της Ένωσης, υπό το φως και της προοπτικής διεύρυνσής της. 

Κατά την παραμονή του στη γερμανική πρωτεύουσα, ο Υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει διμερή συνάντηση με την Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Αναλένα Μπέρμποκ.

Ο κ. Κόμπος επιστρέφει στην Κύπρο την Παρασκευή.

Δειτε Επισης

Πόρτα Δικαστηρίου σε αίτηση Κινέζου για ανατροπή της απόφασης αποστέρησης διαβατηρίου
Το αντίο του Παύλου Παύλου στον Άντρο Παυλίδη-«Μας αγκάλιασε και μας έδωσε πολλά»
Σφοδρές αντιδράσεις για την απέλαση Τ/κ οικονομολόγου από την Τουρκία-Πυρά σε Τατάρ
Κάηκαν σπίτια και οχήματα, διασώσεις πολιτών από τη μεγάλη πυρκαγιά-Επεκτάθηκε σε Όμοδος και Βάσα
Ζητά διάνοιξη διόδου των Κοκκίνων από τον Πρόεδρο ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς
Στα μπουντρούμια του Αττίλα για άλλες οκτώ μέρες οι 5 Ε/κ-Ένταση και καταγγελίες για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Χωρίς αντίκτυπο μέχρι στιγμής το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές ευθύνες, έρευνα για ανθρωποκτονία, καμία διαθεσιμότητα
Εξέδωσε νέο οδηγό για τη νοσηλευτική φροντίδα των αιμοσφαιρινοπαθειών η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλασσαιμικών
Απαντά στον ΔΗΣΥ το ΕΛΑΜ για απόφαση Ανωτάτου για κάμερες-«Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί νοικοκύρης»
Ψήφισμα καταδίκης εισβολής από εκπροσώπους κατεχόμενων Δήμων της Κερύνειας στην Πρόεδρος της Βουλής