Στηρίζουν Τσουλόφτα για την προεδρία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού οι Οικολόγοι

Η Επαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών, στη Λεμεσό είχε σειρά συναντήσεων με τον Γενικό Διευθυντή του ΣΑΛΑ, Γιάννη Τσουλόφτα, ο οποίος γνωστοποίησε την πρόθεση του να είναι υποψήφιος για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων, «μετά από ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο η Επαρχιακή Επιτροπή αποφάσισε να προτείνει στην Επαρχιακή Συνέλευση των μελών του Κινήματος στη Λεμεσό τη στήριξη του Γιάννη Τσουλόφτα. Η Επαρχιακή Συνέλευση των Μελών του Κινήματος στην Λεμεσό, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023, ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση της Επαρχιακής Επιτροπής Λεμεσού του Κινήματος να στηρίξει τον Γιάννη Τσουλόφτα για την θέση του Προέδρου του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που θα διεξαχθούν την 9η Ιουνίου 2024».

Παράλληλα αναφέρεται ότι, «ο Γιάννης Τσουλόφτας είναι ένα άτομο με μακρόχρονη και πολυδιάστατη δράση και προσφορά στην Λεμεσό, ένας άξιος, ικανός και αποτελεσματικός Τεχνοκράτης με βαθιά πολιτική αντίληψη και ιδιαίτερες περιβαλλοντικές και κοινωνικές ευαισθησίες. Από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων του ως Γενικός Διευθυντής του ΣΑΛΑ, επέδειξε αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα με την επιτάχυνση όλων των μεγάλων έργων υποδομής στην πόλη μας και έδωσε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα.

Ο Γιάννης Τσουλόφτας είναι ένας βαθύς γνώστης του αντικειμένου, ο οποίος κρίνεται ως ο πλέον κατάλληλος να ηγηθεί της προσπάθειας για την δημιουργία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού. Η δημιουργία του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο, πολυδιάστατο και πρωτόγνωρο εγχείρημα, στο οποίο δεν υπάρχει κανένα περιθώριο πειραματισμών και αυτοσχεδιασμών, και προπαντός δεν προσφέρεται για κομματικά βολέματα και παζαρέματα».

Δειτε Επισης

Ξανά στο ΥΠΕΣ οι πρόεδροι ΕΟΑ για το θέμα των αδειοδοτήσεων-«Πρόβλημα με τον ΙΠΠΟΔΑΜΟ»
Άνοιξε πυρ κατά Εισαγγελέα για την παύση Οδυσσέα ο ΟΠΕΚ-«Ανάρμοστη συμπεριφορά έδειξαν άλλοι»
Συντόνισαν ενέργειες για Κυπριακό ενόψει Γενικής Συνέλευσης ΗΕ Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης
Εξύμνησε την συνεργασία Κύπρου και Ισραήλ ο Χέρτζογκ-Λαμπρό παράδειγμα μεσογειακής συνεργασίας και σταθερότητας
«Ιστορικό» χαρακτήρισε το ψήφισμα ΟΗΕ για Δυτική Όχθη ο Παλαιστίνιος Πρέσβης
Μπηχτές ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ με αφορμή την παύση Οδυσσέα-«Λαϊκισμός και χυδαία ψηφοθηρία εις βάρος των θεσμών»
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με Μητσοτάκη-«Ο συντονισμός μας περισσότερο απαραίτητος από ποτέ»
Διακόπηκε η συνεδρία της Επιτροπής Ελέγχου, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον Οδυσσέα
Τις επόμενες ημέρες οι αποφάσεις Χριστοδουλίδη για αντικατάσταση Οδυσσέα
Κρίσιμο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για την ηλεκτρική διασύνδεση