ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ-Ηχούν οι σειρήνες και πλήθος κόσμου ξαπλώνει στο έδαφος

Σκηνικό απόλυτου τρόμου καταγράφεται στο Τελ Αβίβ με το πολεμικό θρίλερ να αποτυπώνεται ακόμη και στο αεροδρόμιο της ισραηλινής πόλης όπου πλήθος κόσμου έχει πέσει στο έδαφος, καλύπτοντας το κεφάλι και υπό τον φόβος της πτώσης νέων ρουκετών.

Όλα μοιάζει να έχουν παγώσει, τα αεροπλάνα είναι καθηλωμένα και οι επιβάτες αγωνιούν για το κάθε λεπτό που περνά μήπως δεν καταφέρουν ποτέ να φύγουν από την εμπόλεμη ζώνη. 

Ακόμη μεγαλύτερη κλιμάκωση παρατηρείται τα τελευταία λεπτά στην Λωρίδα της Γάζας. Η παλαιστινιακή οργάνωση Χαμάς προχώρησε σε νέο κύμα πυραυλικών επιθέσεων, εξαπολύοντας 150 ρουκέτες προς το Τελ Αβίβ, με αιτιολογικό την επίθεση του Ισραήλ στον Πύργο της Παλαιστίνης στη Γάζα.

Ανακοίνωση εξέδωσε, μάλιστα, η Χαμάς στο Telegram, όπου επιβεβαιώνεται η συνέχιση των σφοδρών επιθέσεων με την τελευταία επιθετική κίνηση των Παλαιστινίων.

Δειτε Επισης

Μετά τις αμυντικές δαπάνες, οι δασμοί-Πόσο μακριά θα φτάσουν οι Βρυξέλλες για να κατευνάσουν τον Τραμπ
Αποφοίτησε από το Λύκειο στα 11 της χρόνια-Η συναρπαστική ιστορία μιας χαρισματικής μικρής Γερμανίδας
Απορρίφθηκε το αίτημα Νετανιάχου για αναβολή της δίκης του για διαφθορά
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έβαλε φωτιά σε συρμό του μετρό στη Σεούλ-Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν
Απειλεί τις ΗΠΑ ο Χαμενεΐ«Καμία επιτυχία στις επιθέσεις, το πυρηνικό μας πρόγραμμα παραμένει άθικτο»
Το μυστικό διπλωματικό σχέδιο Τραμπ για το Ιράν-Προσφέρει 30 δισ. για ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα
Εκτελέστηκε στην Ιαπωνία ο «δολοφόνος του Τwitter» που σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα-Πώς έβρισκε τα θύματά του
Αντόνιο Κόστα: Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα είναι εντελώς απαράδεκτη
Η ΕΕ έτοιμη για εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ διαμηνύουν Ευρωπαίοι ηγέτες
To Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία και ετοιμάζει νέες κυρώσεις για τη Ρωσία