Πούτιν: Δεν ξεκίνησε η Ρωσία τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επανέλαβε τη θέση του ότι η Ρωσία δεν άρχισε τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά ξεκίνησε μια «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» όπως την αποκαλεί για να προσπαθήσει να τον τελειώσει.

Στην ετήσια ομιλία του στη λέσχη συζητήσεων «Βαλντάι», που πραγματοποιείται στο Σότσι, ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία, η μεγαλύτερη χώρα του κόσμου σε έκταση, δεν έχει ανάγκη να πάρει εδάφη από την Ουκρανία.

Είπε ότι η σύγκρουση δεν ήταν επομένως ιμπεριαλιστική ή εδαφική, αλλά αφορούσε την παγκόσμια τάξη και ότι η Δύση, η οποία είχε χάσει την ηγεμονική της δύναμη και χρειαζόταν πάντα έναν εχθρό, είχε χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

Πηγή: AΠΕ

Δειτε Επισης

Καταγγέλλει την Τουρκία στο ΣΑ η Λευκωσία για σφετερισμό-«Αδιανόητο ο δράστης να επιχειρεί να παρουσιαστεί ως θύμα»
«Επιχείρηση Νάρνια»-Το σχέδιο του Ισραήλ για εξουδετέρωση πυρηνικών επιστημόνων του Ιράν
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αποφυλακίστηκε ο Λευκορώσος ηγέτης της αντιπολίτευσης Σεργκέι Τιχανόφσκι
Αποκαλύψεις Ισραηλινού ΥΠΕΞ για σύλληψη Αζέρου στη Λεμεσό-«Αποτράπηκε επίθεση του Ιράν στην Κύπρο»
Με την ψηφοφορία για τη νέα Κεντρική Επιτροπή έκλεισε η δεύτερη μέρα Συνεδρίου του ΑΚΕΛ
Χούθι: Θα χτυπήσουμε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα εάν οι ΗΠΑ εμπλακούν στον πόλεμο κατά του Ιράν
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
«Αλλάξτε τους κωδικούς σας τώρα!» λένε οι ειδικοί μετά τη διαρροή σε πλατφόρμες, όπως Apple, Facebook και Google