Σκοτώθηκε σε εργατικό ατύχημα ο 29χρονος Κύπριος διαιτητής Πάνος Θεοδώρου

Θλίψη στο κυπριακό ποδόσφαιρο σκόρπισε ο τραγικός θάνατος του διαιτητή Β΄ κατηγορίας, Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος απεβίωσε μετά από εργατικό ατύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή Αγίου Συλά στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε στη σκηνή ο βοηθός υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, «ο 29χρονος χειριζόταν και οδηγούσε περονοφόρο όχημα μέσα σε δημόσια οδό και σε κάποιο σημείο του δρόμου πιθανόν να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του».

Το όχημα, συνέχισε, «παρεξέκλινε της πορείας του απότομα προς τα δεξιά, με αποτέλεσμα αυτό να κλίνει προς τα αριστερά και με την κλίση αυτή έχασε την ισορροπία του και ο οδηγός έπεσε στην άσφαλτο κτύπησε ή κτυπήθηκε από το όχημα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο».

dyo

Ο άτυχος Θεοδώρου απεγκλωβίστηκε από συγγενικά του πρόσωπα, που εργάζονται στην οικογενειακή επιχείρηση, με τη χρήση άλλου περονοφόρου οχήματος, ενώ στη σκηνή κλήθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ.Καφάς ανέφερε πως το όχημα δεν είναι εγγεγραμμένο και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να χρησιμοποιείται εντός του εργοστασίου για σκοπούς εργασίας, ωστόσο οι εξετάσεις συνεχίζονται για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.

Ο Πάνος Θεοδώρου ήταν διαιτητής στην Β’ κατηγορία του κυπριακού ποδοσφαίρου και σε ανακοίνωση της η ΚΟΠ εκφράζει τη μεγάλη της θλίψη για το θάνατο του.

ena

panos

«Ο 29χρόνος Πάνος ήταν  διαιτητής Β’ Κατηγορίας και η είδηση για την απώλεια του έχει προκαλέσει συγκλονισμό στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, στις τάξεις των διαιτητών και σε ολόκληρη της οικογένεια του ποδοσφαίρου μας», προσθέτει.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γενικός Διευθυντής και το προσωπικό της ΚΟΠ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του, ενώ σημειώνεται πως η ΚΟΠ αποφάσισε όπως σε όλους τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, τηρηθεί μονόλεπτη και οι ποδοσφαιριστές και οι διαιτητές να φέρουν μαύρα περιβραχιόνια.

kop

13

Μέχρι την ηλικία των 24 ετών ο Πάνος Θεοδώρου, αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια αποφάσισε να αρχίσει σεμινάρια και να γίνει διαιτητής.

Ο άτυχος 29χρονος άρχισε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην ΑΕΛ, τον Άρη και την Πάφο. Επίσης, είχε καταγράψει και κάποιες συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων.

Αφού αποσύρθηκε από την αγωνιστική δράση, άρχισε και παρακολούθησε τα προβλεπόμενα μαθήματα και σεμινάρια διαιτησίας που έκανε η ΚΟΠ και άρχισε να διευθύνει αγώνες ακαδημιών, γυναικών και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας.

Το αντίο του Απόλλωνα

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ εκφράζουν τη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε το πρωί της Πέμπτης (05/10) μετά από εργατικό ατύχημα.

Ο άτυχος Πάνος ήταν ποδοσφαιριστής στις ακαδημίες του Απόλλωνα Λεμεσού την περίοδο 2008-2013 και έφτασε μέχρι την ομάδα ανδρών με την οποία αγωνίστηκε σε δύο αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Πάνος Θεοδώρου τα τελευταία χρόνια διετέλεσε διαιτητής στις χαμηλότερες κατηγορίες της ΚΟΠ. Αιωνία του η μνήμη και ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει», αναφέρει η ανακοίνωση του Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Σε ανακοίνωση της η ΑΕΛ αναφέρει πως, «το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ Λεμεσού με βαθιά θλίψη και οδύνη εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους οικείους του 29χρονου Πάνου Θεοδώρου. Ο Θεοδώρου που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα διετέλεσε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ενώ ήταν και εν ενέργεια διαιτητής. Αιωνία του η μνήμη».

PANOS_THEODOROU-56-715x450

panos

Συλλυπητήρια της Πάφου

«Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του διαιτητή και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Πάνου Θεοδώρου, ο οποίος έχασε άδικα τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα. Δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πάφος.

To κυπριακό ποδόσφαιρο με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον άτυχο 29χρονο

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη του 58χρονου Αντρέα Ιακώβου από την οικία του στη Λακατάμια (pic)
Ψάχνει και τρίτο πρόσωπο για την συμπλοκή και εντοπισμό όπλου στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)
Χειροπέδες και σε 19χρονο για τα επεισόδια και τον εμπρησμό περιπολικού στον Ύψωνα
Είχε ανακοπεί για έλεγχο και πιάστηκε με κουζινομάχαιρο ο 34χρονος που έκρυβε όπλο σε βαρέλι
Χάθηκαν τα ίχνη 16χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Πυρκαγιά κοντά σε κατοικίες στη Λεμεσό-Επί ποδός η Πυροσβεστική
Οι αντιφατικές διατάξεις και η παραβίαση του Συντάγματος οι λόγοι αναπομπής του νόμου για Δικαστήρια
Καταζητούνται δύο πρόσωπα για τη συμπλοκή και τον εντοπισμό όπλων στη Λευκωσία (pic)
Οικονομικές διαφορές πίσω από την ρίψη χειροβομβίδας και τις απειλές-Υπό κράτηση οι τρεις συλληφθέντες
Απόρριψη αναπομπής περί Αστυνομίας νόμου αποφάσισε η Επιτροπή Νομικών