Έδιωξαν από τον Λευκό Οίκο τον σκύλο του Μπάιντεν-Επιτέθηκε και δάγκωσε μυστικούς πράκτορες

Απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο ο σκύλος του Τζο Μπάιντεν, Κομάντερ, έπειτα από πολλαπλές επιθέσεις στο προσωπικό.

Ο δύο ετών γερμανικός ποιμενικός, σύμφωνα με αμερικανικά Μέσα είχε επιτεθεί 10 φορές σε μέλη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ο Κομάντερ δάγκωσε μία γυναίκα αξιωματικό τόσο άσχημα που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας Τζιλ Μπάιντεν επιβεβαίωσε ότι ο Κομάντερ «βρίσκεται εκτός Λευκού Οίκου», ενώ «αξιολογούνται τα επόμενα βήματα».

Όπως εξήγησε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, οι Μπάιντεν νοιάζονται πολύ για την ασφάλεια του προσωπικού και εκείνων που τους προστατεύει καθημερινά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μέιτζορ, ένα άλλο σκυλί του Μπάιντεν, απομακρύνθηκε από τον Λευκό Οίκο, λίγο μετά την ανάληψη καθηκόντων του προέδρου των ΗΠΑ, μετά από ανάλογο περιστατικό με μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ερντογάν : To Iσραήλ είναι βασική απειλή για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής
Νεκρή βουλευτής και ο σύζυγός της στη Μινεσότα μετά από επίθεση ενόπλου που προσποιήθηκε τον αστυνομικό
Ακυρώθηκε ο νέος γύρος συνομιλιών Ιράν και ΗΠΑ για τα πυρηνικά
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Νετανιάχου-«Θα βομβαρδίσουμε όλους τους στόχους του καθεστώτος του Αγιατολάχ»
Ακυρώθηκε υπό το βάρος των συγκρούσεων Ισραήλ-Ιράν ο γάμος του γιου του Νετανιάχου
Ποια ήταν τα πρόσωπα κλειδιά που εξουδετερώθηκαν από την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Πού μπορεί να οδηγήσει η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ισραήλ και Ιράν-Τα χειρότερα σενάρια
Η αναμονή τριών δεκαετιών από Νετανιάχου, η διείσδυση της Μοσάντ στο Ιράν και ο ρόλος του Τραμπ
ΒΙΝΤΕΟ: Αιγυπτιακή καταστολή στην «Πορεία προς τη Γάζα-Ξυλοδαρμοί, συλλήψεις και απελάσεις
Η Τεχεράνη απειλεί να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ προκαλώντας ασφυξία στη μεταφορά πετρελαίου