ΒΙΝΤΕΟ: «Πού είναι το μωρό μου»-Η στιγμή που μητέρα αναζητά τον γιο της που έπεσε στο λιμάνι

Τα πλάνα από τη διάσωση ενός 8χρονου αγοριού και του πατέρα του στο λιμάνι του Σαλέρνο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail αποτυπώνουν τον τρόμο της μητέρας του παιδιού, τις στιγμές προτού βεβαιωθεί ότι ο γιος της είναι σώος και αβλαβής.

Το αγόρι, που σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ κατάγεται από τη βόρεια Ευρώπη, βρισκόταν σε διακοπές στην Ιταλία με τους γονείς του και την αδελφή του.

Η οικογένεια είχε μόλις αποβιβαστεί από πλοίο στο λιμάνι του Σαλέρνο όταν ο μικρός ξέφυγε από το χέρι του πατέρα του, έτρεξε για λίγα μέτρα και έπεσε στο κενό ανάμεσα στην προβλήτα και σε ένα δεμένο κρουαζιερόπλοιο.

Ο πατέρας του αγοριού βούτηξε αμέσως για να βοηθήσει το παιδί, το οποίο πάσχιζε να κολυμπήσει στον περιορισμένο χώρο ανάμεσα στο πλοίο και την αποβάθρα.

Οι διασώστες που έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο κατάφεραν να βγάλουν τον μικρό πολύ γρήγορα από το νερό, ρίχνοντας ένα σχοινί από το οποίο θα μπορούσε να πιαστεί. Στη συνέχεια διέσωσαν και τον πατέρα του παιδιού με τη βοήθεια ενός σωσιβίου.

Στα πλάνα που δημοσιεύει η Daily Mail εμφανίζεται η μητέρα του παιδιού να ψάχνει έντρομη το αγόρι φωνάζοντας «πού είναι το μωρό μου», ενώ ακούγονται και οι κραυγές ενός κοριτσιού, πιθανόν της αδελφής του. Στη συνέχεια η κάμερα καταγράφει τη μητέρα να φροντίζει το παιδί της που, αν και υπέστη σοκ από το συμβάν, δεν έφερε κάποιο τραυματισμό.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Πυραυλικές επιθέσεις στο Κασμίρ από την Ινδία-Το Πακιστάν απειλεί με απάντηση
Φωτιά στο λιμάνι Λεμεσού-Ισχυρές εκρήξεις και αναστάτωση (vids)
Αποκάλυψη Reuters: Με προφορική εντολή του Χέγκσεθ είχαν παγώσει οι αποστολές όπλων στην Ουκρανία
Επιμένει ο Τατάρ για τις συλλήψεις Τ/κ σφετεριστών-Αναφορά για προσφυγές σε ευρωπαϊκά δικαστήρια
Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Μερτς-Η απώλεια στήριξης από Τραμπ και η άνοδος του AfD
Το ξέκοψε ο Κάρνεϊ στον Τραμπ-«Ο Καναδάς δεν πωλείται»
Το ΑΚΡ κατηγορεί την τουρκική αντιπολίτευση ότι δεν αντιδρά στις έρευνες τις ΚΔ στην Ανατ. Μεσόγειο
Παράταση μέχρι τις 9 Μαΐου για τις προεγγραφές μαθητών για την Α' Λυκείου και Τεχνικές Σχολές
Δεύτερη ποινή φυλάκισης σε 36χρονο για οπλισμό και εκρηκτικά που εντοπίστηκαν σε τάφο στη Λάρνακα
Εκτός λειτουργίας το αεροδρόμιο της Σαναά μετά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς-Οι Χούθι απειλούν με απάντηση