Υπό κράτηση ο 50χρονος για υπόθεση ναρκωτικών και αρχαιοτήτων στο Δασάκι της Άχνας

Υπό κράτηση μέχρι την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου θα παραμείνει, με σημερινό διάταγμα του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, άνδρας ηλικίας 50 ετών, από το Δασάκι Αχνας, στην οικία του οποίου φέρεται να εντοπίστηκαν ναρκωτικά, χρήματα και αρχαιότητες. 

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν πως ο 50χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες Τρίτη 3 Οκτωβρίου από την Αστυνομία των Βάσεων, κρίθηκε ύποπτος από το Δικαστήριο για αδικήματα που αφορούν διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή εκρηκτικών υλών και συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος.  

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των Βάσεων στην οικία του 50χρονου οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό και μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών που πιστεύεται ότι είναι κάνναβη. Ακόμα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συλλογή αρχαιοτήτων και μικρή ποσότητα ουσίας που «πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη».

Οι ουσίες που κατασχέθηκαν στάλθηκαν για εργαστηριακή ανάλυση.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη φωτιά στη Λεμεσό, στη μάχη έξι εναέρια μέσα-Εκκενώνονται κατοικίες
Ποινή φυλάκισης ένδεκα ετών σε 40χρονο για κατοχή ναρκωτικών
Πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα και ακινητοποιημένα οχήματα στη Λευκωσία-Επηρεάστηκαν υποστατικά
Εξακολουθεί να αναζητεί ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα η Αστυνομία (pic)
Καταζητείται 23χρονος για σοβαρά ποινικά αδικήματα στη Λάρνακα (pic)
Καταζητεί τον 60χρονο Θεοδώρου η Αστυνομία-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Συνελήφθη 20χρονος για εμπρησμό σε οχημάτων 54χρονης και 29χρονης-Εντοπίστηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά
Δεν προχώρησε η διαδικασία έκδοσης του 38χρονου στην Ιορδανία λόγω σοβαρών παρατυπιών στα έγγραφα
Πρόσαψε κατηγορίες στους Ε/κ το ψευδοκράτος, ζήτησε να παραμείνουν υπό κράτηση άλλες οκτώ ημέρες
Βολές ΑΚΕΛ σε Αστυνομία και Χαρτσιώτη για την παλαιστινιακή σημαία στη Λεμεσό-«Προκλητική ενέργεια αυταρχισμού»