37 ώρες, δύο συμβόλαια θανάτου-Κοινοί παρονομαστές, πολλά ερωτήματα

Μερικές ώρες διαφορά και με στόχους δύο γνωστά πρόσωπα που θεωρούνται δυνατά ο κάθε ένας στην επαρχία του. Την ώρα που η Αστυνομία βρισκόταν σε κατάσταση συναγερμού, λόγω της δολοφονίας του Θανάση Καλογερόπουλου, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τα ίχνη των δολοφόνων του, μια δεύτερη απόπειρα δολοφονίας, κατά του Αλέξη Μαυρομιχάλη έρχεται για να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση.

9

6

Ο Θανάσης Καλογερόπουλος, δολοφονήθηκε το πρωί της Δευτέρας, σε χώρο στάθμευσης στον παραλιακό της Λεμεσού, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα, όπου συνήθιζε να πηγαίνει για κολύμπι και περπάτημα κάθε πρωί. Οι δράστες, αφού έφραξαν την είσοδο του χώρου στάθμευσης με το όχημα που χρησιμοποίησαν για τη δολοφονία, άνοιξαν πυρ εναντίον του, ο ένας με πιστόλι και ο άλλος με καλάσνικοφ, πυροβολώντας περισσότερες από δέκα φορές, κάτι που επιβεβαιώνει πως τον ήθελαν πάση θυσία νεκρό, χωρίς μάλιστα να υπολογίζουν πως στον χώρο βρισκόταν αρκετός κόσμος.

4

2

Η απόπειρα φόνου κατά του Αλέξη Μαυρομιχάλη, έγινε 37 ώρες μετά, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Τρίτης, με τον δράστη να τον πυροβολεί, ενώ ο Μαυρομιχάλης βρισκόταν εντός του διαμερίσματος του στον δεύτερο όροφο. Το γεγονός αυτό, ότι δηλαδή ο Αλέξης Μαυρομιχάλης πυροβολήθηκε ενώ ήταν εντός της οικίας του, παραπέμπει όπως και στην υπόθεση Καλογερόπουλου σε αδίστακτους, επαγγελματίες και ψυχρούς εκτελεστές, που εκτελούσαν συμβόλαια θανάτου. Σε αυτό το πλαίσιο, όπως όλα δείχνουν, ο επίδοξος δολοφόνος του Μαυρομιχάλη, ήταν ελεύθερος σκοπευτής, που χρησιμοποίησε παρακείμενη πολυκατοικία, ή πυροβόλησε από μεγάλη απόσταση, από το έδαφος.

5

7

Άλλωστε και στα δύο χτυπήματα, διαπιστώνεται πως οι δράστες λειτουργούσαν στη βάση καλοσχεδιασμένου και μελετημένου σχεδίου, το οποίο έχει και κοινά στοιχεία, αφού και τα δύο οχήματα που φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο μετακίνησης των δραστών βρέθηκαν καμένα, σε μια προσπάθεια να εξαφανίσουν τεκμήρια.

1

καρ

Τα δύο χτυπήματα των τελευταίων ημερών σήμαναν συναγερμό, όχι μόνο στην Αστυνομία, αλλά και σε άλλα πρόσωπα, με την Αστυνομία να καλείται να εξιχνιάσει τα δύο εγκλήματα.

φ5

φ3

Δειτε Επισης

Οι τρεις εξελίξεις που κρατά από την Πολυμερή ο ΠτΔ-Πέταξε το μπαλάκι στο Φιντάν για εξελίξεις
Άγρυπνοι στο μετρό του Κιέβου-«Κάψουλες ζωής» για να ξεφύγουν από τις βόμβες
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»
Προσπάθησε να φύγει από την Κύπρο με 170 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα-Συνελήφθη 37χρονη (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Οδηγός σπέρνει τον τρόμο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου
Τα τουρκολιβυκά παιχνίδια και τα... deals Ερντογάν-Ντμπεϊμπά
Πυροδοτεί το κλίμα παραμονή της μαύρης επετείου ο Τατάρ-«Ο πραγματικός κατακτητής της Κύπρου η Ελλάδα»
Στα χέρια των Αρχών υλικό από CCTV για το θανατηφόρο με θύμα την 58χρονη-Ψάχνουν ακόμη τον 18χρονο
Δεν κάνουν πίσω οι ξενοδοχοϋπαάλληλοι για τα απεργιακά μέτρα-«Σοφότερες σκέψεις» ζητούν οι εργοδότες
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Λος Άντζελες-Τουλάχιστον 30 τραυματίες, οι τρεις κρίσιμα