Οπαδοί πήγαν έξω από τις φυλακές και φώναξαν συνθήματα υπέρ των δολοφόνων του Άλκη Καμπανού

Στις φυλακές Διαβατών για να ευχηθούν «χρόνια πολλά» σε έναν από τους καταδικασμενους χούλιγκαν για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, βρέθηκαν δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σύμφωνα με ελλαδικά μέσα λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα οι οπαδοί έφτασαν έξω από τις φυλακές με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες και φωναζαν συνθήματα υποστήριξης για τους καταδικασμενους της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης 1ης Φεβρουαρίου 2022 στη Χαριλάου, κατά τη διάρκεια βίαιης επίθεσης εις βάρος αυτού και της παρέας του, από οργανωμένη ομάδα χούλιγκανς.

Μάλιστα, οι συγκεντρωμενοι ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», φωνάζοντας συνθήματα, σε έναν από τους κατηγορούμενους ο οποίος είχε γενέθλια.

Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν άμεση και οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή όλων των ατόμων, συνολικά 38, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Κεφαλονιάς
Αγνοείται κολυμβητής στην παραλία του Παντελεήμονα στην Πιερία
Στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία πεντάχρονο αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στη Λάρισα
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό-Αντιφάσεις της αποκλειστικής νοσοκόμας, ύποπτη αλλαγή κωδικών και νέα μαρτυρία
Θρήνος στην Κρήτη για τον 15χρονο που σκοτώθηκε σε τροχαίο
Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
Επανέφεραν 4χρονο αγοράκι που έπαθε καρδιακή ανακοπή στην παραλία των Νέων Βρασνών
Επίθεση με γκαζάκια σε έκθεση αυτοκινήτων στην Κηφισιά-Κάηκε ολοσχερώς ένα όχημα (pics)
Κατηγορεί την Ελλάδα για παραβίαση κυριαρχικών της δικαιωμάτων για τις γεωτρήσεις νότια της Κρήτης η Λιβύη