Σε απόσταση τριών χιλιομέτρων το καμένο όχημα των δραστών-«Μελετημένη και καλοσχεδιασμένη η εκτέλεση Καλογερόπουλου» (pics)

Σε απόσταση περίπου τριών χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονίας, εντοπίστηκε καμένο το όχημα, που φαίνεται να συνδέεται με τη στυγερή δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου, που διαπράχθηκε στις οκτώ και 20 το πρωί, σε χώρο στάθμευσής στον παραλιακό της Λεμεσού, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα.

Το όχημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εντοπίστηκε σε αγροτικό τεμάχιο που εφάπτεται στη βόρεια πλευρά του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, στην περιοχή Γερμασόγειας.

ENA

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο καμένο όχημα εντοπίστηκαν και τα δύο όπλα, ένα πιστόλι και ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο καλάνσικοφ, για τα οποία οι εργαστηριακές εξετάσεις, που θα διενεργήσει η Αστυνομία, θα επιβεβαιώσουν ότι όντως είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία του Θανάση Καλογερόπουλου.

pente

nai

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όχημα φαίνεται να έχει δηλωθεί ως κλοπιμαίο εδώ και κάποιες ημέρες από τον ιδιοκτήτη του στη Λεμεσό. Πρόκειται για παλιό όχημα, τύπου σαλούν, γκρίζου χρώματος. Η σκηνή όπου βρέθηκε το φλεγόμενο όχημα έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, με τις εξετάσεις για τη συλλογή τεκμηρίων να συνεχίζονται.

ENA

TRREEIA

Διερευνάται αν είχαν συνεργό ή συνεργούς οι δύο δράστες

Ο Καλογερόπουλος, ήταν καλά γνωστός στις Αρχές και είχε εμπλοκή σε διάφορες υποθέσεις που απασχόλησαν την Αστυνομία στο παρελθόν, ως εκ τούτου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε από τη σκηνή της δολοφονίας, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, γίνεται προσπάθεια για εντοπισμό προσώπων με τα οποία είχε δοσοληψίες.

Σύμφωνα τα τον κ. Κυριάκου, «γύρω στις 8:20 το πρωί λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρξαν πυροβολισμοί σε χώρο στάθμευσης κοντά σε παραλιακό εστιατόριο, αμέσως μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, αξιώτικοί του ΤΑΕ Λεμεσού, έφτασαν στο σημείο, όπου διαπιστώθηκε ότι 55χρονος βρισκόταν στο όχημά του και είχε δεχθεί σφαίρες από πυροβόλο όπλο».

tessera_JwxvASB.width-800

tria.width-800

«Από τις προκαταρτικές εξετάσεις φαίνεται ότι 55χρονος αφίχθηκε με το όχημά του στον χώρο όπου συνήθιζε να πηγαίνει το πρωί για περπάτημα και κολύμπι, τον ακολουθούσε δεύτερο όχημα, από το οποίο αποβιβάστηκαν δύο πρόσωπα, τα οποία ήταν οπλισμένα με πυροβόλα όπλα και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους».

Στη συνέχεια, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, «έριξαν πυροβολισμούς κατά του οχήματος και του οδηγού του οχήματος και αναχώρησαν με το όχημά τους με δυτική κατεύθυνσή», ανέφερε και συμπλήρωσε πως στη συνέχεια, το όχημα των δραστών εντοπίστηκε να φλέγεται κοντά στον παρακαμπτήριο προς την περιοχή της Γερμασόγειας.

384551108_3800148560208793_6420516155395925868.width-800

epta.width-800

Σε ερώτηση για το που στρέφονται οι έρευνες ο κ Κυριάκου είπε, πως είναι πολύ νωρίς για να γίνουν εκτιμήσεις, καθώς πρόκειται για ένα πολύ μελετημένο και καλοσχεδιασμένο σχέδιο. «Γίνονται εξετάσεις και έχουν εντοπιστεί κάποια τεκμήρια και προς το παρόν δε μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο». Ο κος Κυριάκου είπε πως «φαίνεται να χρησιμοποιήθηκαν δύο όπλα, τον ακριβή τύπο των οποίων θα γνωρίζουμε μετά την νεκροτομή».

380208553_1489126965176221_1964420631757767646.width-800

ena_ooD3Swf.width-800

trtia.width-800

Δειτε Επισης

Αποκαλύπτουμε όσα καταγράφει ο φάκελος «Κομμωτή»-Επτά φορές εκτός Φυλακών τους τελευταίους 18 μήνες
Στο νοσοκομείο πρόσωπο με εγκαύματα, μετά από πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένη οικία
Πυρκαγιά σε 4ωροφο κτήριο στη Λάρνακα-Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ένα παιδάκι
Τους έπιασαν στα πράσα να παίζουν πόκερ-Εκκρεμούσαν και εντάλματα προστίμων εναντίον τους
Νέα σειρά μέτρων για το μποτιλιάρισμα μετά από τροχαία στους αυτοκινητόδρομους-Σε προσφορές για νέες εξόδους
Σημαντική απόφαση ΔΕΕ για διασφάλιση συμφερόντων Κύπρου στις οδικές μεταφορές
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Μεταγενέστερος νόμος μπορεί να νομιμοποιήσει κανονιστική πράξη
Ξεκαθαρίζει ο Χαρτσιώτης-«Καθαρά επιχειρησιακό κομμάτι οι μεταθέσεις στην Αστυνομία»
Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 41χρονου Γιώργου Φιλίππου