The Hive: Η νέα οικιστική πρόταση στην καρδιά της Λευκωσίας

Οι εργασίες για το οικιστικό έργο "The Hive", μια πολυτελή οικιστική ανάπτυξη στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία έχουν ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2023 και αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Μάρτιο του 2025. Δημιουργός του έργου είναι η KUBIC LTD.

Σε μία περίοδο που τα ποιοτικά διαμερίσματα στα κέντρα των πόλεων σπανίζουν, η νέα ανάπτυξη στην καρδιά της Πρωτεύουσας, κοντά στο Γραμμικό Πάρκο, υπόσχεται να αποτελέσει την πλέον ποιοτική, value for money, επιλογή για ενδιαφερόμενους αγοραστές ακινήτων.

1 (1)

Το "The Hive" αποτελείται από 16 διαμερίσματα και αποτελεί ιδανική επιλογή για νέα ζευγάρια και οικογένειες, καθώς βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από διάφορες σημαντικές τοποθεσίες όπως το γραμμικό πάρκο Λευκωσίας, το English School, το Προεδρικό Μέγαρο, καθώς και τα κεντρικά γραφεία μεγάλων εταιρειών όπως η PwC Κύπρου και η Wargaming. Επιπρόσθετα, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Λευκωσίας και του Στροβόλου. Στην ευρύτερη περιοχή του "The Hive" συναντά κανείς εστιατόρια, μπαρ και άλλες ανέσεις οι οποίες διευκολύνουν την καθημερινή ζωή των κατοίκων.

2

Η κοινότητα του "The Hive"

Το "The Hive" έχει στόχο να αποτελέσει μια μικρή αρμονική κοινότητα για διαβίωση, εργασία και αλληλεπίδραση μεταξύ των ενοίκων, εμπνευσμένη από την κοινωνική δομή των μελισσών. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του έργου τα οποία συμβάλλουν στη δημιουργία αυτής της κοινότητας, είναι τα εξής:

  • Στο ισόγειο θα δημιουργηθεί ένας ευρύχωρος χώρος υποδοχής, μια περιοχή παιχνιδιού για παιδιά και μια υπαίθρια περιοχή BBQ αποκλειστικά για τους ενοίκους. Επιπρόσθετα, θα δημιουργηθεί ειδικός χώρος αποθήκευσης ποδηλάτων για τους ενοίκους ώστε να εκμεταλλεύονται με ευκολία την προσβασιμότητα στο γραμμικό πάρκο και στο κέντρο της πόλης.
  • Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι θα παρακολουθούνται από κάμερες 24/7.
  • To “The Hive” θα διαθέτει τρείς υπογείους χώρους στάθμευσης για μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία με δικαίωμα αγοράς επιπρόσθετων χώρων στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα.
  • Όλα τα διαμερίσματα θα έχουν συστήματα κλιματισμού VRV και εγκατεστημένη υποδαπέδια θέρμανση.
  • Όλα τα διαμερίσματα θα έχουν εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά πάνελ.
3 (2)

Προσφέρονται οκτώ διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και τέσσερα τριών υπνοδωματίων. Στους τελευταίους δύο ορόφους της ανάπτυξης προσφέρονται τέσσερα family-sized διαμερίσματα τεσσάρων υπνοδωματίων.

Για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τα πρώτα διαμερίσματα που θα διατεθούν θα προσφέρονται σε ειδικές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου: www.thehivenicosia.com

4

5

Δειτε Επισης

Διοργανώνεται στην Κύπρο η Υπουργική Σύνοδος MED9 για την Ενέργεια
SkillsCyprus 2024: Πρόσκληση Συμμετοχής στον 8ο Εθνικό Διαγωνισμό Δεξιοτήτων
«Matchy Matchy Bandanas» για την στήριξη του καταφυγίου Simba Animal Aid – Cyprus Dog Shelter
Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Natural Life: Ευρεία γκάμα προϊόντων με σύμμαχο τη φύση.
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus